Sport

Sefii fotbalului au facut Revelionul in Bulgaria

Dan Chiriac
5 ian 2008 748 vizualizări
Acestia au plecat la timp, inainte de a fi prinsi de viscolul puternic din tara vecina u in Bulgaria sint inca blocati peste 200 de cetateni romani

Mai multi conducatori din fotbalul vrincean au ales sa-si petreaca noaptea dintre ani in tara vecina, Bulgaria. Dan Dumitru, presedintele Consiliului de Administratie al echipei de fotbal CSM Focsani, Emil Crihana, presedintele executiv al echipei de fotbal, Liviu Macovei, directorul de la Contliv si unul dintre sponsorii echipei Energia Vulturu, precum si Iulian Iacob, antrenor- jucator la Energia Vulturu, au ales sa se distreze de Revelion in statiunea bulgara Ozbor. "Am avut parte de conditii excelente, mult peste ceea ce avem in tara. Ceea ce ni s-a oferit acolo, cu greu poti gasi in Romania. Noaptea dintre ani am petrecut-o la restaurant, unde ne-am simtit extraordinar si am avut parte de o servire foarte buna", ne-a spus Dan Dumitru la intoarcearea acasa. Din fericire, "sefii" fotbalului din Vrancea au plecat la timp din Bulgaria, inainte ca viscolul puternic sa puna stapinire pe drumurile care duc spre frontiera cu Romania. "Exact in urma noastra a pornit toata nebunia, cu zapada multa si viscol foarte puternic. Am plecat la timp, astfel riscam sa stam ore intregi in blocajele rutiere create in Bulgaria din cauza vremii nefavorabile", a adaugat Dan Dumitru. Dupa cum a anuntat ieri Ministerul Afacerilor Externe peste 200 de cetateni romani sint inca blocati pe soselele din Bulgaria din cauza bocajelor din trafic. Avind in vedere conditiile meteo dificile care se mentin in Bulgaria, Ambasada Romaniei la Sofia a reamintit cetatenilor sa coopereze si sa respecte indicatiile autoritatilor locale, care depun toate eforturile pentru rezolvarea acestei situatii.


Cantonament in Bulgaria


Sejurul efectuat de cei patru oameni de sport din Vrancea a avut ca scop si analizarea conditiilor si preturile oferite de bulgari, in conditiile in care echipa de fotbal are in proiect sa efectueze un cantonament in tara vecina, pentru pregatirea returului Ligii a doua, care va debuta la inceputul lunii martie. Cum Dan Dumitru, presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, s-a declarat incintat de cele vazute in statiunea din Bulgaria, este foarte probabil ca echipa de fotbal sa se pregateasca in tara vecina in cursul acestui an. Singurul impediment ar fi preturile cerute dat fiind ca echipa focsaneana de fotbal nu o duce prea bine la acest capitol. Cit priveste lotul echipei, fotbalistii au petrecut sarbatorile de iarna in localurile din Focsani, dar sI in statiunile montane. Kamell Bettiche, singurul strain din lot, si-a petrecut sarbatorile alaturi de familie, in Franta, si urmeaza sa se intoarca pentru reunirea lotului pe data de 14 ianuarie. (Dan CHIRIAC)



Petre Plopeanu s-a plimbat la Piatra Neamt


Petre Plopeanu, seful Directiei pentru Sport a judetului Vrancea, a petrecut Revelionul la Piatra Neamt, dar nu intr-o discoteca, ci la nasii acestuia. "A fost foarte frumos, a nins, ne-am plimbat prin oras, iar la miezul noptii am ciocnit un pahar de sampanie cu nasii nostrii. A fost ceva frumos pentru noi, oamenii de virsta a doua, care nu mai putem merge la discoteca sau la bar sa dansam toata noaptea. Pentru noi, a fost un revelion foarte frumos, asa cum stim noi sa petrecem", ne-a spus directorul Petre Plopeanu. (D. C.)



Incep competitiile de sala


Cele trei competitii traditionale care au loc anual la Sala Polivalenta din Focsani sint pe ultima suta de metri inainte de start. Prima va incepe, cel mai probabil, competitia de old-boys, organizata de Jani Oltianu, prin Asociatia Sportiva Vointa Deep Serv Odobesti, in colaborare cu Directia pentru Sport a judetului Vrancea. "Deja s-au inscris opt formatii, iar noi vom pune la dispozitie Sala Polivalenta. Saptamina viitoare vom avea discutia finala cu Jani Oltianu, dupa care competitia va putea debuta", a spus Petre Plopeanu, directorul DTS Vrancea. Cit priveste Cupa Vrancei, pina in prezent s-au inscris doar trei formatii. Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea primeste in continuare inscrieri pentru Cupa Vrancei la minifotbal, competitie traditionala care a aliniat la start, an de an, zeci de echipe din judet. Competitia urmeaza sa debuteze la o data ce va fi stabilita ulterior. "Vom discuta cu cei de la AJF, pentru a vedea cum facem cu sala. Vom propune ca aceasta competitie sa se desfasoare cu minge de futsal, stiut fiind faptul ca am instalat in sala un nou sistem de iluminat care ar putea avea de suferit din cauza fotbalului jucat cu minge normala, care sare mai mult decit cea de futsal", a precizat Plopeanu. E greu insa de crezut ca delegatii formatiilor care se vor inscrie vor accepta o astfel de decizie, dat fiind faptul ca acestia prefera jocul cu mingea normala. Directorul DTS Vrancea a spus ca in acest an va fi organizata si a doua editie a campionatului judetean de futsal. "Voi discuta cu Dan Dumitru pentru organizarea competitiei. Chiar daca nu mai avem echipa de futsal, am vazut anul trecut ca s-au inscris multe echipe de copii, care au venit si au jucat din placre. Avem nevoie de aceste formatii si trebuie sa atragem elevii din licee pentru a juca fotbal la Sala Polivalenta", a precizat directorul Petre Plopeanu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.