Sport

Copii transferati de la Juventus la CSM Focsani

Dan Chiriac
21 dec 2007 894 vizualizări
Grupa de copii nascuti in anul 1996 a Clubului de Fotbal Tineret Juventus Focsani a fost premiata cu ocazia Sarbatorilor de iarna. In sala de festivitati a Colegiului National "Unirea", micutii fotbalisti au primit cadouri din partea lui Mos Craciun si, totodata, au primit vestea trecerii lor la un alt club.

"Scoala de Fotbal «Florin Jelea» pregateste fotbalisti doar pina la virsta de 12 ani. Astfel, aceasta grupa, care este campioana judeteana, si-a terminat misiunea la acest club. Am considerat ca, in acest moment, cel mai potrivit club pentru continuarea activitatii in cazul acestor copii este CSM Focsani", a declarat profesorul Viorel Paizan, antrenorul Clubului de Fotbal Tineret Juventus Focsani, cel care a organizat festivitatea de premiere in numele ziarului Sportul de Vrancea pe care-l conduce. Viorel Paizan i-a predat stafeta pentru antrenarea acestei grupe antrenorului Marian Brutaru, care i-a chemat pe micii fotbalisti la antrenament pe data de 14 ianuarie 2008. Tot in cadrul acestei festivitati a fost premiata si grupa 1997 a CFT Juventus Focsani. Tot in cadrul galei au fost premiati o serie de sportivi si antrenori merituosi, presedintii de cluburi sportive din judet, precum si cel mai fidel suporter al echipei CSM Focsani, Vasile Stanciu, care a fost prezent alaturi de echipa la cele mai multe meciuri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.