Sport

Teodor Apostu lupta pentru calificare la Winter Cup

Dan Chiriac
21 dec 2007 1517 vizualizări
Prima competitie din 2008 are loc la Sala Polivalenta din Focsani u antrenorul George Bucuroiu spune ca va profita de faptul ca celelalte ramuri sportive au intrat in vacanta pentru a putea antrena in sala

Tenismenul adjudean Teodor Apostu a reusit o serie de succese deosebite in ultima perioada si se lupta pentru calificarea la Winter Cup, o competitie organizata de Federatia Europeana de Tenis. La inceputul acestei luni, la Galati, a avut loc Cupa "Sfintul Andrei", unde tenismenii focsaneni au obtinut urmatoarele rezultate: Teodor Apostu - juniori - locul trei, Cosmin Pioara - categoria 12 ani - locul trei. Saptamina urmatoare, tenismenii s-au mutat in orasul Onesti, acolo unde a avut loc Cupa Unirii. Adjudeanul Teodor Apostu a facut un turneu foarte bun si a reusit sa se impuna la capatul unei finale dominate autoritar. Ceilalti tenismeni focsaneni care au luat parte la Cupa Unirii au ocupat locul 2, la categoria 10 ani, in cazul lui Cristian Cosma si locul trei pentru Cosmin Pioara, la categoria 12 ani. De asemenea, desi nu s-au clasat pe podium, la competitia de la Bacau s-au remarcat Luana Stanciu si Teodor Lazar, la categoria 12 ani. Ieri s-au incheiat, la Roman, intrecerile turneului "Moldova", la juniori, unde Teodor Apostu s-a impus in finala. Sportivul adjudean a fost selectionat la lotul national si se afla in atentia selectionerilor pentru Winter Cup, competitie organizata de Federatia Europeana de Tenis. La aceasta cupa se vor califica primii trei sportivi din tara. "Este cel mai de perspectiva tenismen din judet si asteptam o comportare meritorie din partea sa", a spus profesorul George Bucuroiu. Deplasarea sportivilor vrinceni la aceste turnee a fost asigurata de companiile Vinexport, Pandora si Banca Transilvania.


Tenisul nu intra in vacanta


Profesorul George Bucuroiu, de la Clubul Sportiv Unirea Focsani, ne-a declarat ieri ca pentru sectia sa este binevenita vacanta luata de celelalte sporturi. "De luni competitiile intra in vacanta, dar noi continuam antrenamentele, pentru ca sintem singura ramura de sport care nu avem sala unde sa ne desfasuram antrenamentele. Nu ne putem pregati normal, iar acum o sa avem si noi spatiu in sala pentru antrenamente, o data cu vacanta luata de celelalte sporturi. Doar asa mai gasim si noi spatiu liber", a spus antrenorul George Bucuroiu, dezamagit ca nu este sprijinit sa faca mai multa performanta cu elevii sai. Tenismenii nu au primit spatiu in Sala Polivalenta decit atunci cind au avut competitii importante. Situatia este pusa pe seama programului incarcat al locatiei, unde sunt programate la antrenamente toate ramurile sportive importante. Prima competitie de tenis din 2008 va avea loc la Focsani, in perioada 17-21 ianuarie, cind se desfasoara Cupa Unirii Dornafarm, la Sala Polivalenta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.