Sport

Voluntari premiati de DTS

Dan Chiriac
18 dec 2007 569 vizualizări
Directia pentru Sport a Judetului Vrancea a acordat pentru prima data premii voluntarilor sai. Insititutia care patroneaza sportul a oferit premii în bani persoanelor care au contribuit în mod voluntar la activitatile sale cu caracter sportiv.

DTS Vrancea asteapta voluntari la sediul sau

Printre cei care au incheiate contracte de voluntariat cu DTS Vrancea si care au primit aceste premii se afla Viorel Burlan, pensionar, antrenor judo; Vasile Cristian, subinginer, fost atlet, sportiv de performanta; Florica Velicu, profesor de educatie fizica si sport; Gabriel Alexandrescu, profesor; Florin Sebastian Dragan, profesor. "Pentru viitor, Directia pentru Sport isi propune largirea bazei de colaborare cu iubitorii sportului in vederea promovarii miscarii sportive in sensul implicarii directe in fenomenul sportiv dar si aducerii la cunostinta publicului a beneficiilor pe care le aduce practicarea educatiei fizice si a sportului in formarea si dezvoltarea personalitatii precum si in ameliorarea starii de sanatate. Pentru iubitorii sportului, indiferent de virsta, sex, pregatire profesionala, confesiune religioasa sau etnie, dar care sa practice sau care sa fi practicat in mod activ sportul, si care doresc sa devina voluntari in activitatea sportiva, Directia pentru Sport a judetului Vrancea ii asteapta la sediul sau", a precizat directorul Petre Plopeanu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.