Sport

Cum au vazut meciul cu Rusia handbalistele focsanence

Dan Chiriac
17 dec 2007 666 vizualizări
Antrenorul Gheorghe Tadici nu le-a inclus in lotul pentru mondiale pe nici una dintre handbalistele vrincene.

Componenta a echipei Rulmentul Brasov, Gogirla nu a fost inclusa in lotul national al Romaniei pentru campionatul mondial din Franta, motivul fiind acela ca aceasta este iesita din forma. Totodata, selectionerul nu a inclus-o in lot nici pe cealalta handbalista focsaneana, Valentina Elisei Ardean, diagnosticata cu fractura de stres, care vine pe fondul unui efort fizic prelungit. Ambele handbaliste au trait din plin victoria obtinuta cu 34 - 31, dupa prelungiri. Colegele de la nationala i-au dedicat victoria contra Frantei chiar celei mai bune extreme din lume, Valentina Elisei, care a decis sa urmareasca semifinala cu Rusia, din tribunele de la Paris Bercy. De partea cealalta, Gogirla a urmarit jocul cu rusoaicele din fata televizorului, din apartamentul sau din Brasov. Handbalista din Sihlea a fost dezamagita la final de rezultat. Rusia a invins fara drept de apel, cu 30 - 20 Romania, calificindu-se astfel in finala competitiei. (Dan CHIRIAC)

Scoala "Stefan cel Mare" a cistigat Cupa Mos CraciunLa sfirsitul saptaminii au avut loc mai multe competitii sportive denumite Cupa "Mos Craciun". Grupele de juniori 97, 98, 99 si 2000 de la CSM Focsani au participat la o competitie de minifotbal ce a avut loc in Sala Polivalenta din Buzau.Copiii de la CSM Focsani sint pregatiti de Puiu Oprisan si Alin Samoila. Tot o competitie de minifotbal a avut loc si in sala de sport a Scolii "Ioan Basgan". La intrecerile rezervate atit elevilor de ciclul primar, dar si celor de la gimnaziu au jucat echipele Scolilor generale nr. 1, 2, 3, 8 si 9 din Focsani. La ciclul primar, intrecerea a fost cistigata de formatia Scolii "Stefan cel Mare". Rezultatele inregistrate au fost:

u semifinale: Scoala nr. 9 - Scoala nr. 8 5 -2, Scoala nr. 2 - Scoala nr. 3 0- 0 , 3 - 1 7m

u finala mica: Scoala nr.8 - Scoala nr. 3 2 - 0

u Finala mare: Scoala nr. 9 - Scoala nr. 2 2 - 0. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.