Sport

Victorie imensa

Dan Chiriac
6 dec 2007 512 vizualizări
Rugbystii de la LPS Focsani au invins ieri in cel dificil test din acest tur de campionat. Adversara formatiei noastre a fost echipa Cleopatra Mamaia, care se afla pe primul loc al clasamentului si este formata din jucatori provenind din mai multe orase din tara, precum Constanta, Mangalia, Galati sau Birlad.

LPS Focsani - Cleopatra Mamaia 8 - 0 (0 - 0), intr-o partida restanta din cadrul Superligii

Jocul a avut loc pe o ploaie torentiala, terenul avind balti in mai multe locuri. In aceste conditii vitrege, constantenii au inceput mai bine si au dominat primul act, fara a reusi sa marcheze. Pauza a adus noi tricouri pentru rugbystii focsaneni, dar si un alt joc din partea acestora. O lovitura de pedeapsa si un eseu reusite de elevii lui Viorel Ion au facut ca LPS Focsani sa urce pe locul trei in clasament. "Le multumesc baietilor pentru mobilizarea si daruirea de care au dat dovada. Desi in momentul in care s-a aminat jocul mi-am dorit ca acum sa avem o vreme potrivnica, care cu siguranta ne avantaja, nu m-am asteptat ca conditiile sa fie atit de rele. Baietii au dovedit ca se pot lupta cu oricare dintre cele trei forte ale campionatului si asteptam sa confirme rezultatele bune si in jocurile urmatoare", a spus Viorel Ion. Urmatoarea partida are loc duminica, de la orele 10.00, pe stadionul "Tineretului". In prima etapa din retur, LPS Focsani da piept cu Gens Cluj. Partida juniorilor U 18 dintre LPS Focsani si Cleopatra Mamaia a fost aminata din cauza conditiilor meteo nefavorabile. (Dan CHIRIAC)


Focsaniul a batut la Piatra Neamt


CSM Focsani a jucat aseara in etapa a 13-a a Diviziei A la handbal masculin. Dupa ce in urma cu doua etape au invins pe Universitatea Galati cu 25-22, iar etapa trecuta au stat, focsanenii au jucat aseara sub Pietricica cu echipa locala LPS Piatra Neamt. La final, scorul a fost 35/29 (15/13) in favoarea echipei focsanene. Jocul dur al gazdelor a facut ca focsaneanul Vasilache sa iasa de pe teren in minurtul sapte cu fractura de piramida nazala, acesta devenind indisponibil pentru derby-ul de duminica cu Poli Iasi. In ultima etapa a primului retur din campionat, CSM Focsani va juca pe teren propriu, duminica, derby-ul pentru locul secund cu Politehnica Iasi. Celalalte jocuri ale rundei de duminica sint: Universitatea Galati - HC Vaslui, CSS Bacau - CSU Neptun Constanta. LPS Piatra Neamt va sta. (Dan CHIRIAC)


"Kosovarii" si-au primit sanctiunile


Aminata in sedinta de saptamina trecuta, decizia in cazul agresarii arbitrilor Ionut Constantinescu si Daniel Meirosu la partida Victoria Bordeasca - Energia Vulturu s-a aminat din nou marti seara. Aseara insa Comisia de Disciplina a hotarit sanctiunile. Decizia a fost luata aseara tirziu, dupa ce scenariu a fost modificat. Alin Zamfirache, fotbalistul Victoriei Bordeasca nu l-a lovit pe centralul Ionut Constantinescu, agresorul adevarat fiind de fapt Emil Cristea. Acesta s-a prezentat in fata comisiei si a recunoscut ca a jucat cu numarul opt pe tricou, adica numarul fotbalistului care l-a agresat pe Constantinescu. Problema a fost ca Emil Cristea a fost trecut pe foaia de joc pe legitimatia lui Alin Zamfirache. Culmea, agresorul nu a recunoscut insa ca l-a lovit pe central si a spus ca doar l-a impins. Sanctiunile decise aseara au fost:

u Emil Cristea a fost suspendat 24 de etape si amendat cu 160 lei

u Victoria Bordeasca a pierdut partida cu 3 - 0 si a fost amnedata cu 500 lei.

u echipei Victoria Bordeasca i s-a ridicat dreptul de a organiza partide pe terenul propriu pentru 7 etape, adica pina la finalul acestui campionat. Bordeasca nu are voie sa joace acasa nici pe terenul din Tataranu. Duminica, Victoria Bordeasca va juca partida de pe teren propriu cu Victoria Gologanu pe terenul acesteia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.