Sport

CSM Focsani a dat la pace cu Unirea

Dan Chiriac
6 dec 2007 3001 vizualizări
Unirea a invins la penalty-uri, iar CSM in timpul celor 60 de minute de joc, cu exceptia ultimelor cinci minute, cind i-a lasat pe uniristi sa egaleze

Echipa de fotbal CSM Focsani a debutat ieri in campania initiata de conducere, de popularizare a fotbalistilor in unitatile de invatamint din judet. CSM Focsani a fost primita cu entuziasm de liceenii de la Unirea care au inceput greu partida, dar au incheiat-o victoriosi, dupa ce fotbalistii CSM-ului le-au permis sa ajunga la loviturile de departajare. S-a jucat atit cu minge de futsal, cit si cu minge de fotbal, CSM-ul conducind cu cinci minute inainte de final cu 6 -1. Atunci s-a decis ca pentru frumusetea spectacolului, dar si pentru amuzament, gazdele sa reduca din diferenta si chiar sa egaleze pentru a se executa si lovituri de departajare. Mult timp, in poarta CSM-ului s-a aflat mijlocasul Dan Iurisniti, in timp ce in atac au jucat portarii Petre si Ivanciu, cei doi colaborind si la unul dintre golurile CSM-ului, marcat de Ivanciu. La penalty-uri, fotbalistii lui Augustin au incercat mai mult "scarite", in timp ce "uniristii" au marcat de trei ori si au invins. Spectacolul oferit de majorete a fost aplaudat la scena deschisa. Desi au fost anuntati ca vor intra in vacanta vineri, nu este exclus ca pina la finalul acestui an, fotbalistii sa joace si in salile altor licee din Focsani. La final, capitanul CSM-ului, Bucataru, a lasat cadou elevilor de la Unirea doua mingi de futsal si una de fotbal. (Dan CHIRIAC)


CASETA


Colegiul National "Unirea" "" CSM Focsani 6-6 (1-4), 3-1 dupa executarea loviturilor de la 7m

Au marcat: Petrea 16 si 47, Dragan 48 si 49, Matei 42, Opris 53 respectiv Toader 5, Iurisniti 7, Caluda 12, Bucataru 15, Curteanu 34, Ivanciu 37.

Colegiul National "Unirea": Andrei Sirbu, Alin Grigore, Stefan Oltianu, Razvan Matei, Tudor Tofan, Adrian Petrea, Marius Dragan, Ricardo Opris, Alin Apostolescu, Adrian Blanaru, Doru Manole si Ionut Riciu. Antrenor: Cornel Noana.

CSM Focsani: Manuel Ivanciu, Nicolae Petre, Dan Iurisinti, Viorel Craciun, Catalin Curteanu, Liviu Dumitriu, Vali Toader, Marius Patrascu, Florin Stanciu, Cristi Gurguiatu, Octavian Bucataru, Florin Sararu, Marian Ungureanu, Stelian Caluda. Antrenori: Ionel Augustin si Aurel Pastia.

Au marcat la loviturile de la 7m: Matei, Oltianu si Tofan pentru Colegiul National "Unirea" si Iurisniti, pentru CSM Focsani. Au ratat: Grigore pentru "Unirea" respectiv Stanciu, Dumitriu si Curteanu pentru CSM.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.