Sport

Derby pe Tineretului

Dan Chiriac
5 dec 2007 609 vizualizări
Rugbystii de la LPS Focsani vor sustine astazi cel mai dificil test din acest tur de campionat. Adversara formatiei noastre va fi echipa Cleopatra Mamaia, care se afla pe primul loc al clasamentului si este formata din jucatori provenind din mai multe orase din tara, precum Constanta, Mangalia, Galati sau Birlad.

LPS Focsani - Cleopatra Mamaia, azi de la orele 13.00

Constantenii sint principalii favoriti la cistigarea titlului in acest sezon, avind in componenta mai multi jucatori din lotul national al Romaniei. De altfel, acesta este si motivul pentru care jocul dintre cele doua echipe a fost aminat la data care fusese stabilita la inceputul campionatului si programat astazi. In schimb, la juniori U 18, focsanenii pornesc cu prima sansa tinind cont ca oaspetii ocupa penultimul loc al clasamentului. (Dan CHIRIAC)



Micii sahisti s-au intrecut de Ziua Nationala


Pe 1 Decembrie, la Scoala "Stefan cel Mare" din Focsani a avut loc turneul de sah rezervat copiilor de la aceasta unitate de invatamint. La fete, pe primul loc s-a clasat Mira-Luana Vulpoiu, iar pe locurile 2 si 3 Thalida Trofin si Delisa Grama, la egalitate de puncte. La baieti, primul loc i-a revenit lui Catalin Patrascu, urmat de Florin Radu si Tudor Maireanu. Concursul, la care au luat parte peste 20 de copii, a fost condus si organizat de Neculai Badiu. Cu aceasta ocazie a fost deschis si cercul de sah din incinta acestei scoli, la care s-au inscris peste 30 de copii. Acesta este cel de-al doilea cerc deschis in acest an, dupa cel de la Scoala "Duiliu Zamfirescu". Nou infiintatul cerc a aparut si cu ajutorul profesorilor de sport de la Scoala "Stefan cel Mare", respectiv Maricel Ungureanu, Florin Tudosa si Alberto Braga, precum si a administratorului Radu Nitu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.