Sport

Augustin este ofertat de Dinamo 2

Dan Chiriac
5 dec 2007 570 vizualizări
Ionel Augustin, principalul echipei CSM Focsani, este la un pas de a parasi gruparea de pe Milcov. Venit in toamna, dupa prima etapa din tur, de la Dinamo 2, Augustin ar putea pleca chiar la echipa de la care a venit la Focsani.

Odata cu demiterea lui Walter Zenga de la cirma primei echipe a lui Dinamo, antrenorul formatiei satelit, Cornel Talnar a fost avansat in locul italianului si a lasat liber postul de la Dinamo 2. Devenit principal, Iulian Mihaescu i-a propus lui Augustin sa-i fie secund, raspunsul final urmind a fi dat peste citeva zile. Presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, Dan Dumitru, urma sa aiba in cursul dupa-amiezii de ieri o discutie cu Augustin pentru a lamuri situatia acestuia. In cazul in care Augustin va pleca la Dinamo 2, conducerea echipei se gindeste sa aduca in cel mai scurt timp un alt tehnician care sa poata desfasura cit mai bine pregatirea pentru returul campionatului. (Dan CHIRIAC)


CSM Focsani joaca la Colegiul Unirea


u partida incepe la orele 11.30


Echipa de fotbal CSM Focsani debuteaza astazi in campania initiata de conducere de popularizare a fotbalistilor in unitatile de invatamint din judet. De la orele 11.30, CSM Focsani va da piept cu echipa de fotbal a Colegiului National Unirea, cel mai cunoscut colegiu din oras. Partida va avea loc in sala de sport a CN Unirea, iar la joc si-au anuntat prezenta majoritatea elevilor de la aceasta unitate de invatamint. Un alt motiv al acestei intilniri il constituie pentru presedintele CA al CSM Focsani, Dan Dumitru, dorinta de a reface galeria CSM Focsani. De altfel, bazele ultimei galerii care umplea tribunele de pe stadionul "Milcovul" au fost puse de elevii de la acest colegiu. Pentru partida de astazi antrenorul Aurica Pastia, cel care ii va insoti pe fotbalisti, ii va avea la dispozitie pe toti componentii formatiei, mai putin francezul Kamel Bettiche, plecat in vacanta acasa. La CN Unirea, de la orele 11.00, se vor intrerupe cursurile, iar elevii vor veni la sala pentru a-si vedea favoritii. Nu vor lipsi de la aceasta actiune nici majoretele. Desi au fost anuntati ca vor intra in vacanta vineri, nu este exclus ca pina la finalul acestui an fotbalistii sa joace si in salile altor licee din Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.