Sport

Astazi se rejudeca cazul Bordeasca

Radu Tomescu
4 dec 2007 800 vizualizări
Decizia in cazul agresarii arbitrilor Ionut Constantinescu si Daniel Meirosu la partida Victoria Bordeasca - Energia Vulturu va fi luata, cel mai probabil, in aceasta seara, dupa ce a fost aminata in sedinta de saptamina trecuta.

Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal se va intruni dupa-amiaza si va stabili sanctiunile ce vor fi aplicate jucatorului Alin Zamfirache, care l-a lovit cu capul in gura si cu pumnii pe centralul Ionut Constantinescu. Cel mai probabil, acesta va fi suspendat 24 de etape pentru fapta sa, asa cum prevede regulamentul. De asemenea, Clubul "Victoria" Bordeasca va trebui sa raspunda pentru proasta organizare a jocului, nefiind prima data cind aici arbitrii sint batuti, loviti sau scuipati. Victoria Bordeasca va pierde probabil jocul cu 3 - 0 si va fi amendata. Ramine in discutie daca terenul celor de la Bordeasca va fi suspendat si, daca da, pentru cite etape. De mentionat ca Ionut Constantinescu a renuntat la arbitraj dupa loviturile primite la Bordeasca. Totodata, centralul l-a actionat in judecata pe agresor. (Radu TOMESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.