Sport

Frig la Polivalenta din cauza banilor

Dan Chiriac
4 dec 2007 502 vizualizări
Echipele de volei si handbal ale CSM Focsani si cea de baschet de la Liceul cu Program Sportiv au cistigat ultimele partide in frig, la Sala Polivalenta in frig u seful Directiei de Tineret si Sport spune ca situatia este cauzata de resursele financiare limitate si instalatia invechita

Echipa de handbal a CSM Focsani a cistigat cu 25 - 22 partida disputata acasa cu Universitatea Galati. Cea de volei a invins cu 3 - 0 pe MCV Tirgoviste, iar cea de baschet, de la Liceul cu Program Sportiv, a cistigat cu 72-52 pe CSS 2 Constanta. Toate partidele s-au desfasurat la Sala Polivalenta, la o temperatura destul de scazuta. Voleibalistele s-au plins la finalul partidei ca nu isi mai simteau miinile si ca aveau degetele inghetate. Mai in gluma, mai in serios, arbitrii partidei de handbal au intrebat inainte de startul partidei cu Universitatea Galati daca mai e necesar sa-si dea treningurile jos pentru a arbitra. Aceeasi nemultumire a fost exprimata si de baschetbalistii focsanenii care au jucat duminica dimineata la Polivalenta. Directorul Directiei de Sport, Petre Plopeanu, a tinut sa lamureasca situatia existenta in acest moment la Sala Polivalenta. "Instalatia e invechita si nu face fata. Dam caldura in functie de banii pe care-i avem. Costurile facturilor la ENET sint foarte mari, ajungind intr-o luna chiar si la 100 de milioane de lei vechi. Nu ne permitem in acest moment nici sa punem o centrala termica proprie, ne-ar costa 50-75 mii euro si nu avem de unde lua acesti bani. Am discutat si cu cei de la Agentia Nationala a Sportului ca la anul sa achizitionam un fel de aparate mari de aer conditionat, care iarna sa faca cald, iar vara racoare. Vrem sa schimbam si caloriferele, dar totul se invirte in jurul banilor. Oricum, nu e asa frig in sala, am pus termopane si frigul nu mai intra la fel ca inainte. Daca nu s-ar lasa toate usile deschise atunci cind vin spectatorii, caldura s-ar mentine", spune Petre Plopeanu. Acesta se gindeste si la solutii imediate pentru a rezolva situatia. "La competitiile mai mari o sa dam caldura mai multa. Deocamdata, caldura functioneaza in Polivalenta 12 din 24 de ore. Oricum la vestiare, acolo unde sportivi se schimba sau fac dus temperatura e una optima, dar sala propriu-zisa e mai greu de incalzit. Noi punem sala la dispozitia cetatenilor, iar banii sint atitia citi vin de la Guvern", a precizat Petre Plopeanu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.