Sport

In linie dreapta pentru stabilirea sportivului anului

Dan Chiriac
29 nov 2007 532 vizualizări
Cele mai importante cluburi sportive din judet isi stabilesc in aceste zile cei mai buni competitori in anul care se va incheia. Deja CS Unirea Focsani a anuntat ca cei mai buni sportivi ai anului 2007 sint tragatorul Alin Moldoveanu, primul sportiv vrincean calificat la Olimpiada de la Beijing, si atleta Alina Popescu

CS Adjud l-a desemnat pe atletul Alin Ciubotaru ca fiind cel mai bun sportiv adjudean al anului 2007. CSS Gimnastica Focsani le are printre laureate pe Georgiana Vilcu si Claudia Raea, medaliate cu argint si bronz la Campionatele Nationale desfasurate in luna octombrie, la Sala Polivalenta din Focsani. Liceul cu Program Sportiv Focsani isi va anunta in cursul zilei de luni primii sportivi ai anului in curs. Abia la mijlocul saptaminii viitoare, Directia pentru Sport a Judetului va anunta oficial clasamentul primilor zece sportivi virnceni, ce vor fi premiati in Gala Sportului Vrincean. Cele mai mari sanse de a se clasa in frunte le are tragatorul Alin Moldoveanu. In aceste zile, Directia pentru Sport si Clubul Sportiv Unirea Focsani au primit o inspectie sportiva de la Bucuresti, care analizeaza rezultatele celor doua structuri sportive din judet. (Dan CHIRIAC)


Cazul Bordeasca a fost aminat


Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea a aminat judecarea cazului Bordeasca. Membrii acestui for au decis ca santiunile impotriva formatiei din Bordeasca sa fie stabilite in sedinta de martea viitoare. Victoria Bordeasca va fi judecata pentru incidentele petrecute duminica pe teren, la jocul cu Energia Vulturu, interupt in minutul 80, la scorul de 3-3. Jucatorul Alin Zamfirache l-a lovit cu capul in gura si cu pumnii pe centralul Ionut Constantinescu, dupa cum au declarat martorii. De asemenea, clubul Victoria Bordeasca va trebui sa raspunda pentru proasta organizare a jocului, nefiind prima data cind aici arbitrii sint batuti, loviti sau scuipati. Centralul lovit, fotbalistul CSM-ului, Ionut Constantinescu a anuntat ca il va actiona in judecata pe agresor, care poate ajunge chiar dupa gratii, daca ranile suferite de central se agraveaza. (R. T.)


SMS Sportiv


Se reface alimentarea cu energie electrica la LPS


Consiliul Local Focsani a aprobat marti proiectul de hotarire privind indicatorii tehnico-economici pentru asigurarea alimentarii cu energie electrica la Liceul cu Program Sportiv (LPS). Investitia necesara la camin si sala de sport se ridica la 22.378,04 lei, din care 15.551,93 lei este partea de constructii-montaj. Alimentarea cu energie electrica este realizata prin cabluri electrice subterane ce fac conexiune intr-o firida de bransament, ce prezinta un grad avansat de uzura. Municipalitatea a probat investitia, pentru ca racordul la energie electrica sa se faca la o firida de retea noua, printr-un tablou electric de exterior. Pentru LPS s-a avizat favorabil si obiectivul de investitii "Actualizare studiu de amenajare spatii

verzi", care se ridica la 273,84 lei. (C. S.)


Debuteaza Cupa 1 Decembrie la sah


In perioada 30 noeimbrie - 2 decembrie are loc o competitie speciala de sah dedicata Zilei Nationale a Romaniei. Turneul va avea loc la Sala Polivalenta din Focsani si este organizat de Asociatia Judeteana de Sah si Directia pentru Sport a judetului Vrancea. La intreceri sint asteptati sahistii de la mai multe cluburi, printre care si CSM 2007 Speranta Focsani. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.