Sport

Festival de taekwondo la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
5 mai 2017 1417 vizualizări
La startul Memorialului “Tomiţă Lazăr” sunt înscrişi 205 sportivi legitimaţi u premiile sunt oferite de DST Vrancea şi municipalitate

Punct final al pregătirilor pentru cea de a VI-a ediţie a turneului de Taekwondo Cupa Vrancea, proiect competiţional iniţiat în anul 2010 de C.S. Addras Taekwondo Focşani. La start sunt înscrişi pe grilele de concurs 205 sportivi legitimaţi la cluburi din diverse regiuni ale ţării. Sunt sportivi din judeţele Mureş, Alba, Galaţi, Iaşi, Bucureşti, Braşov şi Focşani. Începând cu ediţia de anul trecut, competiţia se numeşte Memorialul “Tomiţă Lazăr” pentru a cinsti memoria eroului poliţist care şi-a salvat fiica de la înec, întrecându-şi limitele rezistenţei fizice şi psihice de natură umană, în schimbul propriei vieţi. Anul acesta, clubul organizator împlineşte 10 ani de la înfiinţare, un motiv în plus pentru a celebra printr-un festival juvenil al acestui frumos sport. Logistica folosită pentru această competiţie este de înalt nivel. Astfel, echipamentul electronic va asigura  acurateţea şi transparenţa actului de atribuire a victoriei, miza in joc fiind diplomele oferite de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea şi medaliile oferite de Municipalitatea Focşani, care va premia cu trofee şi echipele clasate pe primele 5 locuri. Competiţia va incepe la ora 09.00, iar festivitatea de deschidere oficială va avea loc la ora 13.00, când sunt asteptaţi reprezentanţi ai Municipalitaţii,  DJST Vrancea şi partenerilor oficiali. “Totodată, este invitat să participe împreună cu echipa şi iniţiatorul mişcării taekwondo WTF în Vrancea, profesorul Vlad Voicu, alias ĂDa’Lee (4 dan taekwondo). Acesta a pus bazele practicării Taekwondo WTF în Focşani şi a contribuit în mod substanţial la obţinerea de performanţe sportive de practicanţii acestui sport din oraşul de pe Milcov. Rezultatele LIVE ale meciurilor vor putea fi urmărite pe sistemul on-line www.tkd-reg.com. Aşadar, în acest week-end vom vorbi despre taekwondo în Cetatea Primei Uniri, sens în care vă aşteptăm la Sala Sporturilor din Focşani, începând cu ora 09.00, intrarea fiind liberă”, se arată într-un comunicat al organizatorilor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.