Sport

Au scăpat de Cristina Neagu

Ziarul de Vrancea
2 mai 2017 1059 vizualizări
CSM Bucureşti va juca în semifinalele Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, sambătă, cu Vardar Skopje, iar Buducnost se va confrunta cu echipa maghiară Györ

Deţinătoarea Ligii Campionilor, CSM Bucureşti, va întalni formaţia macedoneană HC Vardar în semifinalele Final Four de la Budapesta. Tragerea la sorţi a stabilit programul semifinalelor Ligii Campionilor, care se vor disputa astfel: Buducost Podgorica – Györ şi CSM Bucureşti – HC Vardar. Turneul Final Four este programat la Budapesta, sambătă, avand loc semifinalele, iar în duminică finala mică şi cea pentru caştigarea trofeului.
Directorul general al CSM Bucureşti, Alin Petrache, a anunţat, ieri, că bonusurile financiare în cazul caştigării Ligii Campionilor vor fi mai mici decat anul trecut, avand în vedere că echipa porneşte în Final Four din postura de deţinătoarea trofeului. “De fiecare dată au fost bonusuri. Anul acesta sunt bonusuri mai mici decat au fost anul trecut, pentru că deja avem o titulatură, suntem campionii Europei. Dar tot ceea ce înseamnă un rezultat înseamnă şi un bonus pentru aceste fete. Şi au meritat de fiecare dată”, a declarat Petrache.
Oficialul grupării bucureştene a afirmat că încearcă gruparea tuturor suporterilor romani în două sectoare ale sălii din Budapesta: “După Györ cred că suntem pe locul doi la numărul de spectatori şi dacă am fi avut acea sală polivalentă cu siguranţă am fi avut maximum de spectatori la meciurile acestea. De fiecare dată am avut cererea dublu sau triplu faţă de ceea ce am avut de oferit. Anul viitor, după cum am fost comparaţi, echipa va arăta mult mai bine, o echipă puternică, am putea fi Real Madrid a Europei în handbal. La Budapesta avem undeva la 1.500 de fani care vor fi alături de noi. Din partea federaţiei europene şi ungare am primit 600 de bilete care au fost puse în vanzare, dar ştim că avem foarte mulţi fani acolo. Avem un spaţiu al nostru pregătit, un sector. Discutăm pentru a fi comasate toate biletele care vor fi cumpărate de suporterii romani. Sperăm să putem să-i comasăm pe toţi să fim în două sectoare. Sper ca presiunea sălii să o transformăm într-un lucru benefic şi să performăm ca de fiecare dată”.
Antrenorul suedez Per Johansson s-a arătat încantat de faptul că echipa sa va fi susţinută de un număr mare de fani: “Sunt foarte mulţumit de performanţa reuşită cu Ferencvaros, una extraordinară şi abia aşteptăm să evoluăm în Final Four. Avem un plan solid, ne pregătim în această săptămană pentru meciul cu Vardar. Am testat cateva lucruri în deplasarea de la Braşov. Sunt încrezător. Nu cred că o să fiu cel mai popular om din Ungaria. E bine că vom avea numeroşi fani, va fi o atmosferă bună pentru a juca. E un lucru foarte important că vom avea 1.500 de suporteri în deplasare”, a spus Johansson.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.