Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Kvitova s-a antrenat cu o romancă

Ziarul de Vrancea
2 mai 2017 900 vizualizări
Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, care se află în recuperare după ce a fost atacată şi rănită de un hoţ în propria casă la sfarşitul anului, s-a antrenat la Nice, cu o tanără jucătoare romana.

Oana Gavrilă, în varstă de 19 ani, locul 723 WTA, a postat o fotografie în care apare alături de Kvitova şi a scris: "Am sărbătorit 1 mai la birou. Cel mai bun antrenament. Muţumesc, Petra Kvitova!". Dubla caştigătoare la Wimbledon, a anunţat, la 18 aprilie, că se recuperează bine după ce a fost rănită la mană, în decembrie, cand a fost atacată în propria locuinţă, şi a precizat că va face totul pentru a fi prezentă la turneul de la Roland Garros.

Rotariu a făcut safteaua în Belgia

Mijlocaşul Dorin Rotariu, care a marcat golul victoriei pentru FC Bruges în meciul cu Waregem, a declarat că este motivant pentru el faptul că are parte de încrederea antrenorului şi a coechipierilor săi, informează site-ul oficial al grupării belgiene. "Sunt foarte mulţumit că ne-am impus. Este motivant pentru mine că am atata încredere din partea antrenorului şi a colegilor mei. După ce am marcat, am fugit la antrenor pentru a sărbători alături de el şi întreaga echipă. Atunci cand ai un antrenor cu o astfel de personalitate şi un asemenea palmares cum este cazul lui Michel Preud'homme, primeşti sfaturile cu multă recunoştinţă", a spus Rotariu. Mijlocaşul Dorin Rotariu a marcat primul său gol pentru FC Bruges în meciul cu Waregem, scor 2-1, din etapa a şasea a play-off-ului campionatului Belgiei. Rotariu a fost titular, a marcat în minutul 40 şi a fost înlocuit în minutul 69, cu Limbombe. În clasament, FC Bruges este pe locul doi, cu 38 de puncte, patru mai puţine ca liderul Anderlecht..

Fără role de hartie la meci

Liga Profesionistă de Fotbal a hotărat, ieri,  după derbiul Dinamo - FCSB, să interzică accesul spectatorilor cu role de hartie la meciurile din Liga I, considerand că acestea pot constitui un "uriaş pericol" dacă se aprind.  Meciul Dinamo - FCSB, disputat, luni, pe Arena naţională, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I, a fost întrerupt încă din primul minut, după ce fanii dinamovişti au aruncat cu role de hartie în teren. Partida s-a reluat după circa zece minute, timp în care au fost îndepărtată hartia de pe teren.

Keşeru la cota 30

Atacantul Claudiu Keşeru a declarat, marţi, că sezonul acesta este cel mai bun din cariera sa, după ce a ajuns la 30 de goluri marcate pentru Ludogoreţ Razgrad în Bulgaria. "Cu "dubla" dată aseară, acest sezon este, oficial, cel mai bun din cariera mea (30 de goluri marcate). Vă mulţumesc pentru mesaje şi promit să nu mă opresc!", a scris Keşeru pe Facebook. Claudiu Keşeru a marcat două goluri în meciul caştigat, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei Cerno More Varna, în etapa a patra a play-off-ului campionatului Bulgariei. Keşeru, integralist la gazde, a înscris în minutele 7 şi 45, al doilea gol din penalty. Celălalt roman de la Ludogoreţ, Cosmin Moţi, a evoluat de asemenea pe toată durata partidei. Ludogoreţ Razgrad se află pe primul loc în clasamentul play-off-ului, cu 72 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de ŢSKA Sofia - 56 de puncte. Cerno More este pe patru, cu 46 de puncte.

Surpriză la Braşov, în Liga a II-a

Echipa FC Braşov a fost învinsă, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (1-1), de formaţia Dacia Unirea Brăila, în ultimul meci al etapei a XXXII-a şi a ratat şansa de a urca pe podiumul Ligii a II-a. Gourile învingătorilor au fost marcate de Puşcaşu ('19) şi Roşoagă ('69), în timp ce pentru gazde a înscris Chitoşcă, în minutul 44. În clasament conduce Juventus Bucureşti, care şi-a asigurat promovarea cu 69 de puncte, fiind urmată de Sepsi Sfantu Gheorghe - 57 de puncte (28 de meciuri), UTA - 56 de puncte (29 de meciuri), CS Mioveni  - 54 de puncte (29 de meciuri) şi FC Braşov - 53 de puncte (29 de meciuri).

Era Sellby în snooker

Englezul Mark Selby a caştigat pentru a doua oară consecutiv şi a treia oară în carieră Campionatul Mondial de snooker. Selby, în varstă de 33 de ani, l-a învins în finală pe John Higgins, cu scorul de 18-15. Numărul 1 mondial este doar al patrulea jucător care reuşeşte să-şi păstreze titlul după Steve Davis, Stephen Hendry şi Ronnie O'Sullivan. Scoţianul John Higgins, 41 de ani, disputa a şasea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.