Sport

"Mingea e în terenul constructorului"

Ziarul de Vrancea
28 apr 2017 1325 vizualizări
Monica Iagăr răspunde suporterilor de fotbal dinamovişti care cer demolarea pistei de atletism

Preşedintele CS Dinamo, Monica Iagăr, a declarat, ieri, că decizia construirii  pistei pe noul stadion din Şoseaua Ştefan cel Mare depinde de Compania Naţională de Investiţii. “Noi nu avem corespondenţă cu CNI pe hartie. Noi ştim că avem de făcut treabă în interiorul clubului Dinamo şi AFC Dinamo. Noi le-am comunicat împreună, suntem aliaţi în acest demers, nu suntem unul împotriva celuilalt. Ministerul trebuie să facă corespondenţa cu CNI. Cu pistă sau fără pistă, nu este hotărarea mea. Este decizia constructorului, statul construieşte ceva, dar trebuie avută în vedere legalitatea pistei. Pista din stadionul Dinamo se numeşte bază sportivă, nu e un creion. Care conform Legii 69, atunci cand se va demola, va trebui construită în altă parte. Demersurile astea nu stau la mine. De această legalitate se ocupă cei care construiesc”, a declarat Iagăr. Oficialul grupării diinamoviste este încrezătoare în ceea ce priveşte includerea arenei Dinamo în programul de modernizare coordonat de CNI în vederea organizării EURO 2020.
“Ne unim forţele, normal să fie aşa, noi vrem stadion.  Cu domnul Badea, cu domnul Negoiţă, cu Adi Mutu, toată lumea vrea stadion. Doar că stadionul nu stă în pixul meu, nu e un act pe care îl mototolim sau îl punem într-un plic şi îl dăm predea acest stadion către  CNI. Sută la sută este realizabil acest obiectiv. Statul îşi doreşte, noi ne dorim, noi suntem Dinamo, care are performanţă, are istorie şi nu cred că cineva nu îşi doreşte acest lucru. Doar că toată lumea trebuie să înţeleagă că este de durată. Poate să fie maine, poimaine, nu avem un timing. Avem nevoie de stadion pentru performanţă. Facem toate demersurile şi necesită un pic de timp şi de clemenţă din partea peluzei. Eu zic că acest lucru se va îndeplini”, a mai spus Monica Iagăr.Patru stadioane se află în programul de reconstrucţie în vederea organizării Euro 2020, Arcul de Triumf, Steaua, Dinamo şi Rapid. însă pentru reconstrucţia arenei din şoseaua ştefan cele Mare este necesară eliberarea de sarcini a terenului pe care se află stadionul.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.