Sport

Canonadă cu rezervele

Ziarul de Vrancea
27 apr 2017 970 vizualizări
Barcelona şi Real Madrid au marcat împreună 15 goluri în etapa intermediară din La Liga

Barcelona şi Real Madrid au obţinut victorii categorice în etapa a XXIV-a a campionatului spaniol. În meci disputat pe teren propriu, pe “Nou Camp” Barcelona a făcut instrucţie cu ultima clasată, Osasuna, învingand-o cu 7-1, fără mulţi titlulari, între care Suarez şi Neymar, dar cu Messi în frunte. Barça a marcat prin Messi (’12, ’61), André Gomez (’30, ’57), Francisco Alcacer (’64, ’86) şi Mascherano (’67 – penalty). Pentru Osasuna a punctat Roberto Torres în minutul 48. Lui Javier Mascherano, colegii i-au oferit şansa de a înscrie primul său gol pentru Barcelona după 194 meciuri. Jucător cu profil defensiv, închizător sau fundaş central, Mascherano a înscris un gol pentru FC Liverpool (din 94 de meciuri) şi trei pentru naţionala Argentinei în care a jucat de 136 de ori.
Pe stadionul “El Riazor” din La Coruña, Real Madrid a administrat o corecţie severă echipei Deportivo, scor 6-2, echipă pe care o depăşise foarte greu şi cu noroc, în meciul tur de pe stadionul “Santiago Bernabeu”. Au marcat Morata (‘1), James Rodriguez (‘14, ‘66), Lucas (‘44), Isco (77) şi Casemiro (‘87). Florin Andone, care a fost integralist la echipa gazdă, a înscris primul gol în min. 35 şi a pasat decisiv pentru cel de-al doilea înscris de Joselu. Şi de la Real au lipsit caţiva jucători valoroşi, în frunte cu Cristiano Ronaldo şi Benzema, ca să nu mai vorbim de Bale (accidentat) şi Ramos (suspendat). În aceste condiţii, Barcelona şi Real continuă să conducă în tandem, ambele cu cate 78 de puncte, urmate la zece puncte distanţă de Atletico Madrid, care în această etapă a fost învinsă pe teren propriu cu 0-1 de către Villarreal. Deportivo La Coruña ocupă locul 16, cu 31 de puncte, la şapte lungimi în faţa primului loc retrogradabil (Gijon – locul 18), cu patru etape înainte de final. Etapa viitoare, Barcelona va juca derbiul catalan, în deplasare, cu Espanyol, în timp ce Real va primi pe teren propriu, replica Valenciei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.