Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Simona şi Johanna au călătorit împreună

Ziarul de Vrancea
25 apr 2017 938 vizualizări
Simona Halep a declarat, ieri, că a călătorit împreună cu Johanna Konta de la Bucureşti la Stuttgart şi au rezolvat diferendul de la întalnirea de Cupa Federaţiei de la Mamaia, dintre Romania şi Marea Britanie.

 

Romanca a vorbit critic şi despre conflictul declanşat de Ilie Năstase pe teren, la meciul Sorana Cîrstea-Johanna Konta, precizand că nu i-a plăcut modul în care s-a adresat căpitanul-nejucător al Romaniei arbitrilor şi adversarelor. "După meci i-am cerut scuze Johannei pentru incidente, a fost OK", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă, la Stuttgart, potrivit presei germane. Simona Halep a fost critică la adresa lui Ilie Năstase, spunand că nu poate accepta un limbaj cum a avul el la FedCup."Cea a făcut el a fost greşit, în opinia mea... Modul în care a vorbit nu mi-a plăcut şi nu pot accepta asta", a precizat jucătoarea romană, conform WTA Insider.
 

Maxim înscrie din nou
 

Fotbalistul echipei VfB Stuttgart, Alexandru Maxim, a marcat un gol, luni seară, în meciul de pe teren propriu cu Union Berlin, scor 3-1, din etapa a XXX-a a ligii secunde din Germania. cMaxim a înscris în minutul 29. Pentru Sttuttgart au mai marcat Terodde ('33) şi Ginczek ('68). Golul oaspeţilor a fost înscris de Polter, în minutul 57. Alexandru Maxim a jucat pană în minutul 81.VfB Stuttgart este lider în clasament, cu 60 de puncte. Union Berlin se află pe locul patru, cu 54 de puncte.
Cu cine joacă fetele la fotbal?
Echipa naţională de fotbal feminin a Romaniei va întalni Italia, Belgia, Portugalia şi Moldova, în preliminariile Cupei Mondiale din 2019, conform tragerii la sorţi de ieri. Preliminariile încep în septembrie 2017 şi se vor încheia în septembrie 2018. Cele şapte caştigătoare ale grupelor se vor alătura Franţei, ţara gazdă, la turneul final. Patru dintre ocupantele locurilor secunde, cu cel mai bun punctaj contra echipelor clasate pe poziţiile 3-4, vor disputa un baraj în două tururi pentru a decide ultima naţională europeană calificată la Mondial.

Puştii înaripaţi din Austria

Echipa austriacă RB Salzburg a caştigat, UEFA Youth League, învingand în finala disputată la Nyon, cu scorul de 2-1, formaţia portugheză Benfica Lisabona. Benfica a marcat prin José Gomes, în minutul 29.  Salzburg a egalat prin Patson, în minutul 72, şi patru minute mai tarziu a înscris golul victoriei prin Schmidt. În minutul 90^4, de la Salzburg a fost eliminat Ingolitsch. La ediţia 2016/2017 a UEFA Youth League a participat şi echipa FC Viitorul, eliminată de FC Porto în optimi.

Surpriză plăcută pentru Kelly

Sportiva britanică Kelly Sotherton a aflat că va primi medalia de bronz la heptatlon, la nouă ani după Jocurile Olimpice de la Beijing, şi la cinci ani de la retragerea din activitate. Sotherton primeşte medalia, după ce rusoaica Tatiana Cernova a fost depistată pozitiv cu turinabol, un steroid anabolizant, la reanalizarea probelor. În varstă de 40 de ani, Sotherton are acum în palmares o a treia medalie olimpică, după ce a obţinut bronzul la heptatlon în 2004 la Atena şi la 4x400 metri în 2008 la Beijing, după descalificarea echipelor din Rusia şi Belarus."Tocmai ce am aflat că voi primi o nouă medalie olimpică...Da, am plans, dar de data aceasta de bucurie!", a scris fosta sportivă pe reţelele de socializare.

Au promovat “coţofenele”

Echipa Newcastle United, antrenată de spaniolul Rafael Benitez, a promovat în Premier League, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-1), formaţia Preston North End, într-un meci din etapa a 44-a a ligii a doua engleze, informează L'Equipe. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ayoze Perez ('7, '67),  Atsu ('45) şi Ritchie ('65 – penalty), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Hugill, în minutul 14. Cu două etape înainte de finalul sezonului, Newcastle United se află pe locul doi, cu 88 de puncte şi nu mai poate fi depăşită în clasament. Elevii lui Rafael Benitez revin în Premier League după un sezon. În urmă cu o săptămană, formaţia Brighton & Hove Albion şi-a asigurat şi ea promovarea.  Ultima echipă care va promova în Peremier League se va stabili în urma unui baraj la care vor participa ocupantele locurilor 3-6, care în acest moment sunt Reading, Sheffield Wednesday, Huddersfield şi Fulham.

Golden State” merge mai departe în NBA

Formaaţia Golden State Warriors, vicecampioana en-titre, este a doua echipă calificată în turul doi al play-off-ului ligii nord-americane de baschet, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 128-103, pe Portland Trail Blazers, în meciul patru din primul tur al Conferinţei de Vest a NBA. Cel mai bun jucător în meciul de luni a fost Stephen Curry, care a reuşit 37 de puncte, şapte recuperări şi opt pase decisive pentru Golden State Warriors. Golden State a caştigat seria cu 4-0 şi va juca în semifinalele Conferinţei de Vest cu învingătoarea partidei dintre echipele Los Angeles Clippers şi Utah Jazz, care se află la egalitate, scor 2-2 la general.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.