Sport

CSM Focşani 2007 şi-a anulat două partide de pregătire

Dan Chiriac
21 apr 2017 615 vizualizări
Echipa de fotbal CSM Focşani 2007 urma să susţină vineri o partidă de pregătire în compania divizionarei C, Aerostar Bacău. Din cauza vremii nefavorabile, ce a făcut impracticabil terenul din cadrul Complexului sportiv Sud, partida a fost anulată.

Conducerea clubului focşănean a încercat să perfecteze un amical cu liderul ligii a cincea, Sportul Ciorăşti. Meciul urma să se joace sâmbătă de la ora 15.00, dar a fost anulat tot din cauza terenul de joc. Conducerea clubului Sportul Ciorăşti a anunţat că nu poate asigura un teren practicabil la ora jocului. Liderul Superligii Altdorf Tehnik, CSM Focşani 2007, are o pauză de trei săptămâni în campionat, astfel încât şi-a programat mai multe partide de verificare. Sâmbătă viitoare, de la ora 17.00, CSM Focşani 2007 va disputa un alt joc de pregătire pe teren propriu. Adversara CSM-ului va fi Sport Club Bacău, o echipă de renume în fotbalul românesc, dar care a ajuns acum pe ultimul loc al seriei din liga a treia. Dar nu datorită punctajului acumulat, ci ca urmare a unei penalizări ce a venit pentru neplata unor sume de bani către CSM Paşcani.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.