Sport

Scandal cat Liga Campionilor

Ziarul de Vrancea
19 apr 2017 928 vizualizări
Jucătorii şi oficialii de la Bayern sunt indgnaţi de prestaţia brigăzii conduse de Viktor Kassai la meciul cu Real, din sferturile Ligii Campionilor

Tehnicianul echipei Bayern, Carlo Ancelotti, a criticat arbitrajul ungurului Viktor Kassai, după meciul pierdut, scor 2-4, în prelungiri, în faţa formaţiei Real Madrid, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. "Am jucat foarte bine şi meritam mai mult. Să caştigi în faţa Realului după 90 de minute nu este uşor. Apoi, deciziile arbitrilor ne-au penalizat. Două goluri marcate de Cristiano Ronaldo au fost din ofsaid, iar Vidal a primit roşu, aşa că nu sunt mulţumit. În sferturile Ligii Campionilor ar trebui să avem un arbitru de o calitate mai bună. Azi au fost prea multe greşeli. Nu spun că ne-am fi calificat cu un alt arbitru, dar au fost prea multe greşeli. Dacă am vorbit cu arbitrul? Nu! Doar i-am spus: Ai făcut o treabă bună", a declarat Ancelotti.
Antrenorul Realului Zinédine Zidane a recunoscut că meciul cu Bayern, din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a fost cel mai dificil pentru el de cand antrenează Real Madrid. "Cred că a fost cel mai greu meci de cand antrenez Realul. Ne-au făcut multe probleme, dar nu ne-am enervat. Meciul a fost de mare intensitate. Am discutat cu Ancelotti despre arbitraj, nu era mulţumit. Eu nu voi vorbi despre arbitri. Cand au fost contra noastră nu am vorbit, aşa că nu voi începe astăzi. Treaba lor este destul de grea. Cristiano Ronaldo este mereu prezent în momentele importante, ştim că putem conta pe el", a declarat Zidane.
Rezultate: Real Madrid – Bayern München 4-2 (0-0, 1-2), în tur 2-1. Cr. Ronaldo (’76, ‘106, ‘110), Asensio (‘112) / Lewandowski (’53 – penalty), Ramos (’78 – autogol). Vidal (B) a fost eliminat în min. 84; Leicester City – Atletico Madrid 1-1 (0-1), în tur, 1-2. Vardy (’61) / Niguez (’26);

Jucătorii au pătruns în vestiarul arbitrilor

Jucătorii echipei Bayern München, Robert Lewandowski, Thiago Alcantara şi Arturo Vidal au intrat în vestiarul arbitrilor pentru a le reproşa prestaţia din meciul cu Real Madrid, pierdut, scor 2-4, în returul sferturilor Ligii Campionilor. Poliţia a intervenit pentru a-i scoate pe cei trei jucători din vestiar, scrie AS. Imediat după încheierea meciului, Lewandowski, Thiago şi Vidal s-au dus în vestiarul brigăzii conduse de Viktor Kassai, reproşand eliminarea chilianului şi două goluri din ofsaid marcate de Cristiano Ronaldo. "Au fost strigăte şi insulte de tot felul, tensiunea fiind maximă. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-i scoate pe cei trei din vestiar", a scris As, citand informaţii prezentate în emisiunea TV El Chiringuito de Mega. Potrivit Marca, Rafinha a încercat să-i arate arbitrului de rezervă un filmuleţ de pe telefonul mobil cu una din fazele controversate. Conform unor informaţii din presa spaniolă,  Viktor Kassai nu a scris nimic în raportul său despre un asmenea incident.  "Raportul arbitrului nu face nicio referire la aşa ceva", a declarat un oficial al UEFA, potrivit marca.com, în timp ce poliţia spaniolă susţine că nu are informaţii că reprezentanţi de-ai săi ar fi intervenit într-un asemenea caz. Şi clubul Bayern Munchen a dezminţit că jucători ai formaţiei germane ar fi intrat peste arbitri în vestiar să le ceară socoteală. În schimb, germanii au depus o plangere la UEFA cu privire la comportamentul agresiv al poliţiştilor spanioli la adresa fanilor bavarezi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.