Sport

Ruşinică pentru Horică

Ziarul de Vrancea
19 apr 2017 865 vizualizări
Tecău şi Rojer au fost eliminaţi la Monaco de un cuplu anonim

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numărul 8, a ratat, ieri, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Masters 1000 de la Monte Carlo, dotat cu premii în valoare totală de 4.301.125 de euro. Tecău şi Rojer au fost învinşi, în optimile de finală, cu scorul de 5-7, 6-7, după o oră şi 24 de minute, de o pereche anonimă, Romain Arneodo/Hugo Nys (Monaco/Franţa), beneficiar al unui wild card.
Tecău şi Rojer au condus cu 3-0, 4-2 şi 5-4 în primul set, pe care l-au cedat cu 5-7. Setul al doilea a fost unul echilibrat, în care cele două echipe au mers cap la cap pană în tie-break, unde Arneodo (851 ATP la dublu) şi Nys (181 ATP la dublu) s-au impus clar, cu 7-2.  În primul tur, cuplul Arneodo/Nys trecuse cu 6-4, 6-3 de spaniolii Pablo Carreño şi Guillermo Garcia. Pentru Tecău şi Rojer, intraţi direct în optimi, a fost primul turneu pe zgură din acest an. Astăzi, în alt meci din optimi, perechea romano-pakistaneză Florin Mergea/Aisam Qureshi va înfrunta cuplul spaniol Feliciano Lopez/Marc Lopez, cap de serie numărul şapte. Rezultate din meciurile disputate ieri în turneul de simplu: Tomas Berdych (Cehia) – Tommy Haas (Germania) 3-6, 6-1, 6-4; Dominic Thiem (Austrlia) – Robin Haase (Olanda) 6-3, 6-2; Stanislas Wawrinka (Elveţia) – Jiri Vesely (Cehia) 6-2, 4-6, 6-2; Alexander Zverev (Germania) – Feliciano Lopez (Spania) 6-0, 6-4; Andy Murray (Marea Britanie) – Gilles Muller (Luxemburg) 7-5, 7-5; Marin Cilic (Croaţia) – Jérémy Chardy (Franţa) 6-3, 6-0; Lucas Pouille (Franţa) – Paolo Lorenzi (Italia) 6-2, 6-4; Rafael Nadal (Spania) – Kyle Edmund (Marea Britanie)  6-0, 5-7, 6-3.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.