Sport

Trei gimnaste din Focşani, protagoniste în deschiderea europenelor de la Cluj

Dan Chiriac
19 apr 2017 1004 vizualizări
Ana Maria Bărbosu, Iulia Florentina Trestianu şi Alina Crăciun sunt gimnastele din Focşani, bursiere ale programului ” Țară, țară , vrem Campioane!

Trei gimnaste de la CSS Gimnastică Focşani au fost printre protagonistele festivităţii de deschidere a Campionatelor Europene de gimnastică de la Cluj Napoca. Întrecerea, găzduită după 60 de ani din nou de ţara noastră a debutat miercuri la Cluj, cu întrecerile de calificare la masculin. După-amiază a fost programată festivitatea de deschidere. Ana Maria Bărbosu, Iulia Florentina Trestianu şi Alina Crăciun sunt gimnastele din Focşani. Acestea sunt bursiere ale programului ” Țară, țară , vrem Campioane!”, coordonat de cei doi mari antrenori ai României. Octavian Belu şi Mariana Bitang. “Cele trei gimnaste din Focşani au participat la festivitatea de deschidere în cadrul programului «Ţară, ţară vrem campioane»”, ne-a precizat Daniela Trandafir, directorul CSS Gimnastică Focşani. Campionatele europene de gimnastică vor continua până la finalul acestei săptămâni la Cluj. Întrecerile pot fi vizionate zilnic pe TVR 2, începând cu ora 13.00. Printre participanți se află trei campioni olimpici la Rio de Janeiro, Eleftherios Petrounias (Grecia, aur la inele), Oleg Verniaev (Ucraina, aur la paralele) și Sanne Wevers (Olanda, aur la bârnă), alături de sportivi care așteaptă confirmarea în concursurile rezervate seniorilor precum Diana Varinska (Ucraina), Elena Eremina (Rusia), Frank Baines (Marea Britanie), Martino Maggio (Italia), Lyn Genhart (Elveția), Tomas Kuzmickas (Lituania) și Rhys McClenaghan (Irlanda). România va fi reprezentată la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca de 10 sportivi. Lotul feminin este format din Olivia Cîmpian, Ioana Crișan, Larisa Iordache și Cătălina Ponor, iar cel masculin din Marian Drăgulescu, Cristian Bățagă, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Laurențiu Nistor și Andrei Ursache. Programul Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca este următorul: miercuri — calificări masculin și ceremonia de deschidere (10,00-20,40), joi — calificări feminin (10,00-20,30), vineri — finală individual compus masculin (13,00—15,45), finală individual compus feminin (17,30-19,30), sâmbătă — finale masculin la sol, cal cu mânere, inele și finale feminin la sărituri și paralele (13,30-16,40), duminică — finale masculin la sărituri, paralele, bară și finale feminin la bârnă și sol (13,30-16,40). (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.