Sport

Campionatele judeţene de juniori în pericol de a nu fi finalizate

Dan Chiriac
12 apr 2017 680 vizualizări
Termenele impuse de FRF vo rfi greu de respectat, nexistând un stadion deschis în Focşani

Închiderea bazei sportive din Focşani pune în pericol finalizarea campionatelor judeţene de juniori. La categoriile D şi E deja timpul este foarte scurt şi va fi nevoie de programarea unor etape intermediare. Asta dacă stadionul „Milcovul” va fi deschis în cel mai scurt timp. Campionatele judeţene de juniori din Vrancea trebuie finalizate până la datele următoare: Juniori E: născuţi după 01.01.2006 (campioana trebuie transmisă pănâ pe 15 mai 2017, iar faza de zonă are loc după data de 16 mai). Mai sunt de disputat patru etape. Echipele din Focşani participante sunt Prosport Focşani, CSM 2007 Focşani, CSM Focşani, CSM 2 Focşani. situaţia este asemănătoare şi la juniori D, născuţi după 1 ianuarie 2004, unde campioana trebuie stabilită pănâ pe 28 mai 2017, iar faza de zonă are loc după 1 iunie 2017 Mai sunt de disputat şase etape: Echipe din Focşani participante sunt: CSM Focşani 2007, CSM Focşani, Progresul Focşani, Prosport Focşani. La juniori C,  născuţi după 01.01.2002, campioana trebuie transmisă până pe 22 mai 2017. Mai sunt de disputat patru etape. Campioana juniorilor A 1 - născuţi după 1.01.1998 trebuie comunică cel târziu pe 5 iunie 2017. Interliga este o competiţie care se desfăşoara simultan la patru categorii de vârstă - anii 2007, 2008, 2009, 2010 .Pe un singur teren de fotbal se fac patru miniterenuri. FRF a dotat Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea cu patru seturi de porţi mobile pentru aceasta competiţie. Întrecera este subvenţionată cu premii de FRF, ce pot fi accesate doar dacă se face dovada disputării unui număr de reuniuni egal cu numărul echipelor înscrise. Competiţia a început încă din data de 1-2 aprilie în majoritatea judeţelor din ţară.  Echipe din Focşani ce iau parte sunt CSM Focşani, Prosport Focşani, Galactic Focşani, LPS Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.