Sport

În căutarea unor puncte foarte importante

Dan Chiriac
12 apr 2017 1323 vizualizări
CSU Suceava - CSM 2007 Focşani, joi, ora 18.00, în play-out-ul ligii naţionale

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 va disputa joi un meci foarte important în play-out-ul ligii naţionale. Focşănenii vor întâlni de la ora 18.00, în deplasare, pe CSU Suceava, o contracandidată la evitarea barajului de menţinere în ligă. Înaintea partidei, focşănenii au un punct avans în clasament faţă de suceveni, dar şi un meci mai mult disputat. În aceste condiţii, focşănenii au nevoie de cel puţin un punct pentru a nu pierde contactul cu formaţia suceveană. Lupta pentru locurile 9 şi 10 se va da între trei echipe CSU Suceava, CSM Focşani 2007 şi Steaua. Dacă cele trei echipe vor câştiga duelurile cu CSM Făgăraş şi CSM Satu Mare, atunci, totul se va decide în meciurile directe. Iar primul dintre ele are loc joi seara. CSM Focşani 2007 va încercaobţină un rezultat favorabil, chiar dacă istoria partidelor cu CSU Suceava nu este una favorabilă. Elevii lui Viorel Ciubotaru au reuşit să se impună doar de două ori în faţa adversarilor din nordul Moldovei. E adevărat, odată chiar în barajul de promovare din sezonul trecut, cînd Miroiu a adus victoria în ultima secundă dintr-o aruncare de la şapte metri. A doua victorie a venit în returul sezonului regulat, atunci când CSM 2007 Focşani a trecut cu 23-20 pe teren propriu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla joi seara, atunci cînd este programat unul dintre cele mai importante meciuri din play-out pentru formaţia lui Viorel Ciubotaru. În prima etapă din turneul de salvare, CSM 2007 a învins pe teren propriu cu 25-21 pe CSM Satu Mare. În clasament, CSM Focşani 2007 are 19 puncte, urmată de Steaua 18p, CSU Suceava 18p, CSM Făgăraş 7p, CSM Satu Mare 1p. Tot joi se mai dispută partida  CSM Satu Mare – Steaua. Partida va începe la ora 17.00. La partida de la Suceava şi-a anunţat prezenţa şi fanii focşăneni. Cîteva zeci de microbişti îşi vor susţine favoriţii în greaua misiune de la Suceava. Partida va avea loc în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava. (Dan CHIRIAC)

 

Câte goluri au marcat jucătorii CSM-ului?

În acest moment, după desfăşurarea unei etape din play-out, jucătorii CSM-ului au marcat astfel:

1. Mihăiță Miroiu-126 goluri; 

 2. Mădălin Țuțu-104 goluri;  

 3. Robert Năstasie-98 goluri; 

 4. Bogdan Rață – 80 goluri;  

 5. Atilla Eros – 41 goluri;  

 6. Robert Popa – 35 goluri;  

 7. Vali Mocanu – 25 goluri;  

 8. Adrian Băluț – 23 goluri;  

 9. Marius Ragea – 22 goluri;  

 10. Andrei Enache – 21 goluri;  

 11. Silviu Rotaru – 13 goluri;  

 12. Iulian Neață – 12 goluri;  

 13. George Cadăr – 10 goluri;  

 14. Răzvan Răpciugă – 7 goluri;  

 15. Alexandru Gramatic – 4 goluri;  

 16. Tiberiu Popovici – 2 goluri;

17. Emilian Marocico 1 gol


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.