Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Pofta-n cui pentru Nemec!

Ziarul de Vrancea
11 apr 2017 1032 vizualizări
Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a exclus posibilitatea ca atacantul Adam Nemec să ajungă la rivala FCSB, precizand că fotbalistul slovac, al cărui contract expiră în vara anului 2018, va fi cedat numai în străinătate, dacă va fi cazul

"Domnul Becali poate să spună ce vrea el. Cand a vrut un jucător, l-a luat, dar în cazul ăsta nu mai e posibil. În primul rand, pe Nemec nu vrem să-l vindem, are contract pană în 2018, e un jucător care dă goluri la Dinamo, dă goluri la echipa naţională. În cazul în care vrem să-l dăm la vară, îl vom da în străinătate, în niciun caz la FCSB. Mă bucur că jucătorii pe care i-am adus au început să se impună. şi Rivaldinho şi Dielna sunt fotbalişti de valoare", a declarat Mutu. Despre negocierile privind prelunirea contractului antrenorului Cosmin Contra, Mutu a spus: "Negocierile sunt avansate. Ne-am oprit puţin, pentru că treceam printr-o perioadă mai puţin fastă, dar cat de curand, cand se va întoarce domnul Negoiţă, vom intra în faza finală şi probabil vom semna cu Cosmin şi de la vară."
Modificări de program în L1
Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, ieri, că meciul Dinamo - FC Viitorul, programat la sfarşitul săptămanii, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, se va disputa pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, nu pe Arena Naţională, la solicitarea clubului gazdă. Partida va avea loc duminică, în ziua de Paşte, de la ora 20.30. O altă modificare a survenit în etapa a şaptea a play-off-ului, în care partida Astra Giurgiu - CFR Cluj, programată iniţial duminică, la ora 19.00, se va disputa sambătă, , de la ora 18.00.
Rocha nu mai este oltean
CSU Craiova a anunţat, ieri dimineaţă, că a încetat colaborarea cu atacantul Nuno Rocha, care era legitimat la gruparea olteană din 2014. "După o colaborare de aproape trei ani, Universitatea Craiova anunţă încetarea relaţiilor contractuale cu atacantul naţionalei Capului Verde, Nuno Rocha. Îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de echipă şi îi dorim mult succes în carieră!", este anunţul clubului craiovean. Nuno Rocha, în varstă de 25 de ani, avea contract cu CS Universitatea Craiova din 5 iunie 2014.

Calificare în baraj la futsal

Echipa naţională de futsal a Romaniei a fost învinsă, ieri, la Călăraşi, cu scorul de 0-4, de reprezentativa Portugaliei, dar şi-a asigurat prezenţa în play-off-ul pentru Campionatul European din 2018. Romania a încheiat pe locul doi în grupa preliminară, caştigătoare fiind Portugalia, care merge direct la Euro-2018. Play-off-ul se va disputa în două manşe, în septembrie, tragerea la sorţi urmand să aibă loc la 6 iulie, la Nyon.  Turneul final se va desfăşura anul viitor, în perioada 30 ianuarie - 10 februarie, la Ljubljana, în Slovenia
Selecţionerul Argentinei a fost mătrăşit
Preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal, Claudio Tapia, a anunţat că selecţionerul naţionalei argentiniene, Edgardo Bauza, a fost demis. Oficialul nu a precizat cine va fi succesorul lui Bauza, însă a adăugat că va susţine o conferinţă de presă marţi seară. Clasată pe locul cinci în zona Americii de Sud în preliminarile  pentru Cupa Mondială din 2018, echipa Argentinei, finalistă la CM-2014, încă nu a obţinut calificarea la turneul din Rusia.   Edgardo Bauza se afla la conducerea naţionalei argentiniene din iulie 2016.
Federer şi Murray, pentru Africa
Tenismanul Roger Federer l-a învins pe britanicul Andy Murray, ieri la Zürich, scor 6-3, 7-6, în a treia ediţie a evenimentului "Match for Africa", organizat în scopul strangerii de fonduri pentru fundaţia elveţianului.  În urma organizării evenimentului, s-au strans 1,4 milioane de franci elveţieni, iar pe site-ul match-for-africa.com se pot face în continuare donaţii. Fundaţia Roger Federer ajută 277.000 de copii din Elveţia şi din Africa prin programe de educaţie. A patra ediţie a evenimentului "Match for Africa" va avea loc la 29 aprilie, la Seattle, iar protagonişti vor fi Federer şi John Isner.

A patra demitere în Serie A

Clubul Palermo a anunţat, ieri că a renunţat la serviciile tehnicianului Diego Lopez, al patrulea antrenor din acest sezon al echipei din Serie A. Lopez se afla în funcţie de mai puţin de trei luni. "Echipa are nevoie de un şoc, are nevoie să încerce o schimbare. Astfel, am decis să îl demitem pe Diego Lopez. El a preluat conducerea formaţiei într-o situaţie dificilă. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut", a declarat preşedintele clubului Palermo, Paul Baccaglini. Lopez avea contract cu clubul italian pe doi ani. El a fost al patrulea antrenor al echipei Palermo din acest sezon, după Eugenio Corini, Davide Ballardini şi Roberto De Zerbi. Pană la finalul sezonului, echipa va fi pregătită de Diego Bortoluzzi, fost secund al lui Francesco Guidolin. Formaţia Palermo se află pe locul 19, penultimul în clasamentul Serie A, cu doar 15 puncte, cu unul mai mult decat ultima clasată, Pescara.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.