Sport

Sportul Ciorăşti, lider detaşat în liga a cincea

Dan Chiriac
10 apr 2017 1549 vizualizări
Echipa înfiinţată în vara anului trecut nu a pierdut niciun meci în acest sezon

Sportul Ciorăşti este liderul clasamentului în liga a cincea. Formaţia înfiinţată în vara anului trecut nu a pierdut niciun meci în acest sezon şi este mare favorită la câştigarea campionatului. Singurele puncte pierdute au fost în prima etapă, atunci cînd Sportul a revenit de la 0-4 în partida cu Podgoria Coteşti şi a terminat la egalitate, 4-4. În ultima etapă, Sportul Ciorăşti a trecut cu 4-1 de Flacăra Urecheşti, o echipă tânără, dar ambiţioasă, care a oferit o replică bună echipei gazdă. Formaţia din Ciorăşti îşi dispută partidele pe o modernă bază sportivă inagurată în luna iulie 2016 în satul Salcia Veche. Totul s-a realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Ciorăşti. Baza sportivă din satul Salcia Veche are şi o pistă de atletism, dar şi un parc destinat celor mici şi părinţilor. De asemenea, localnicii pot juca fotbal pe un teren de dimensiuni reduse, cu suprafaţa de zgură. Echipa din Ciorăşti are un conducător de marcă, Costel Militaru. Acesta este fratele fotbalistului Damian Militaru, cel care a jucat trei ani la rând în Liga Campionilor cu Steaua. Echipa din Ciorăşti este pregătitiă de George Ioniţă. Acesta a jucat în tinereţe la Oţelul Galaţi, iar acum se ocupă cu pregătirea echipei locale. Sâmbătă s-a jucat în liga a cincea AS Suraia – FC Panciu 4-4. Duminică au avut loc partidele Unirea Milcovul  - Săgeata Bilieşti 12-0 şi Gloria Răcoasa – Podgoria Coteşti 4-5. 

În clasamentul ligii a cincea conduce Sportul Ciorăşti-34p, urmată de Unirea Milcovul-27p, Podgoria Coteşti -21p; FC Panciu-20; Flacăra Urecheşti-19 puncte; AS Suraia-14p; Gloria Răcoasa-9 puncte , Trotuşul Rugineşti-6 puncte; Săgeata Bilieşti- 0p. 

Supriză la Năneşti

Superliga Altdorf Tehnik la fotbal a programat duminică două partide. Surpriza rundei a venit la Năneşti, acolo unde formaţia locală a fost învinsă cu 4-3 de Dinamo Tătăranu. Gazdele, favorite certe înaintea jocului, au condus cu 1-0, dar oaspeţii au revenit şi au întors rezultatul pănâ la pauză, scor 3-1. Oapseţii au profitat în primul act de vîntul favorabil şi au reuşit să intre la pauză cu un avans de două goluri. Gazdele au avut la rândul lor avantajul vîntului în repriza secundă şi au egalat la 3. În minutele de prelungire, în plină dominare a celor din Năneşti, echipa condusă de Toma Iancu şi primarul Bănel Bărbieru a dat lovitura pe contraatac. Hagiu a marcat pentru 4-3 şi a adus un succes meritat pentru echipa din Tătăranu. Într-o altă partidă, Unirea Ţifeşti a ter minat la egalitate, 2-2, cu Victoria Gugeşti. Sâmbătă a avut loc întâlnirea între primele două clasate. CSM Focşani 2007 a trecut cu 2-1 de Naţional Goleşti pe stadionul “Milcovul”, Tot sâmbătă s-a jucat partida dintre FCM Adjud şi Euromania Dumbrăveni, încheiată la egalitat, scor 2-2. Clasamentul Superligii Altdorf Tehnik are următoarea alcătuire: CSM Focşani 43p; Victoria Gugeşti 32p; Naţional Goleşti 31p; Euromania Dumbrăveni 30p, Voinţa Cîrligele 23p; Tractorul Năneşti 21p; Unirea Ţifeşti 19p; ACS Odobeşti 15p; FCM Adjud 13p; Dinamo Tătăranu 13p; Voinţa Slobozia Ciorăşti 9p, Victoria Pufeşti 3 puncte.   (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.