Sport

Derby decis înainte de pauză

Dan Chiriac
9 apr 2017 1010 vizualizări
CSM 2007 Focşani - Naţional Goleşti 2-1, sâmbătă, în derby-ul rundei în Superliga Altdorf Tehnik u FCM Adjud şi Euromania Dumbrăveni au încheiat la egalitate meciul de sâmbătă

Superliga Altdorf Tehnik la fotbal a programat sâmbătă întâlnirea dintre primele două clasate. CSM Focşani 2007 a trecut cu 2-1 de Naţional Goleşti pe stadionul “Milcovul”, dar oaspeţii au meritul de a fi oferit o replică foarte bună. Goleştenii sunt prima echipă ce a pierdut la limită în acest campionat pe stadionul din Sud. CSM 2007 a reuşit până acum să cîştige partidele de pe teren propriu la cel puţin trei goluri diferență. Partida de sâmbătă a avut două reprize diferite. Prima le-a aparţinut focşănenilor, care au marcat de două ori. Lupu a marcat cu o execuţie de senzaţie de la colţul careului de 16 metri. Apoi, Dorin Popa a transformat un penalty acordat după un fault auspra lui Manu în suprafaţa de pedeapsă. Focşănenii au ratat alte cîteva ocazii, iar după pauză jocul s-a schimbat. Neagu a redus din diferenţă în minutul 50, după ce a scăpat singur cu Lazăr. Portarul focşănean a revenit în teren după o accidentare ce l-a ţinut pe margine aproape o lună. Goleştenii au oferit o replică dârză focşănenilor, dar victoria gazdelor este meritată.  Este ultimul joc ce s-a disputat pe stadionul din Sud până pe 1 mai, în condiţiile în care la cele trei terenuri de joc au început anualele lucrări de întreţinere ce se fac în luna aprilie, chiar în timpul desfăşurării competiţiilor. Tot sâmbătă s-a jucat partida dintre FCM Adjud şi Euromania Dumbrăveni, încheiată la egalitat, scor 2-2. Duminică au avut loc partidele Unirea Ţifeşti – Victoria Gugeşti şi Tractorul Năneşti – Dinamo Tătăranu.  Clasamentul Superligii Altdorf Tehnik are următoarea alcătuire: CSM Focşani 43p; Naţional Goleşti 31p; Victoria Gugeşti 31p; Euromania Dumbrăveni 30p, Voinţa Cîrligele 23p; Tractorul Năneşti 21p; Unirea Ţifeşti 18p; ACS Odobeşti 15p; FCM Adjud 13p; Dinamo Tătăranu 10p; Voinţa Slobozia Ciorăşti 9p, Victoria Pufeşti 3 puncte.  Sâmbătă s-a jucat în liga a cincea AS Suraia – FC Panciu 4-4. În clasamentul ligii a cincea conduce Sportul Ciorăşti-31p, urmată de Unirea Milcovul-24p, FC Panciu-20; Flacăra Urecheşti-19 puncte; Podgoria Coteşti -18p; AS Suraia-14p; Gloria Răcoasa-9 puncte , Trotuşul Rugineşti-6 puncte; Săgeata Bilieşti- 0p. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.