Sport

VIDEO:Începe Play out-ul Ligii Naţionale la handbal! Să credem în băieţii noştri!

Cătălin VLĂDESCU
7 apr 2017 2545 vizualizări
Sâmbătă, 8 aprilie 2017, de la ora 18:30, începe seria celor 8 partide de cod roşu pentru handbaliştii de la CSM Focşani 2007.

Vor fi 8 finale veritabile, cu 4 partide în Sala Polivalentă din Focşani, şi alte 4 în deplasările de la Suceava, Făgăraş, Satu Mare şi Chiajna, pentru partida cu CSA Steaua Bucureşti, fără îndoială, cea mai titrată echipă din handbalul masculin românesc, din toate timpurile. Sâmbătă, chiar în Polivalenta din Focşani, avem primul meci de foc, cu CSM Satu Mare, echipă ce la prima vedere nu are nicio şansă să se salveze de la retrogradare, având un singur punct în clasament, la 6 lungimi sub linia primului loc care duce la turneul de baraj de la Braşov. În ultimul an, băieţii noştri, s-au întâlnit cu sătmărenii de 3 ori, în partide oficiale, de tot atâtea ori victoria fiind de partea noastră. Primul meci s-a disputat în urmă cu aproape un an, pe 27 mai 2016, în cadrul turneului de baraj de anul trecut. Atunci, echipa noastră a câştigat cu 36-31. Meciul cu numărul doi, în Liga Naţională, la Satu Mare, băieţii noştri au câştigat 30-26. Ultima partida directă a fost la Focşani, pe 9 decembrie 2016, elevii lui Viorel Ciubotaru impunându-se şi atunci cu scorul de 26-23. Golaverajul întâlnirilor directe, din aceste meciuri, este 92-80 pentru echipa noastră. Sigur, în handbal, ca în toate sporturile de altfel, niciun meci nu seamănă unul cu altul. Cu toate acestea ştiu că băieţii noştri au puterea, valoare, capacitatea şi dorinţa de a învinge încă o dată pe handbaliştii de pe Someş. Acum este poate cel mai important să facă asta! În acelaşi timp sunt absolut convins că profesorul Viorel Ciubotaru va şti cum să-i motiveze şi să-i capaciteze, pentru ca la ora partidei  ei să atingă forma lor maximă. Fără îndoială că în ecuaţia aceasta a play out-ului, ecuaţie ce se anunţă deosebit de încâlcită şi greu de rezolvat, un rol important îl vor avea şi suporterii, cei care au fost tot timpul, necondiţionat, alături de handbaliştii focşăneni. Vor fi 4 meciuri disputate după cum spuneam acasă, în Polivalentă,  meciuri în care ca de fiecare dată dealtfel, va fi necesar ca publicul să fie jucătorul cu numărul 8. Nu am nicio îndoială! Aşa va fi! Vom arăta, ca şi până acum, că la Focşani handbalul se trăieşte altfel, ca nicăieri altundeva în ţară. Vom demonstra încă o dată că handbaliştii sunt familia noastră de la sală. Prin evoluţia lor din teren, prin muncă, devotament, determinare, transpiraţie, şi nu în ultimul rând, respect pentru handbal, sunt absolut convins că şi ei, la rândul lor, ne vor arăta dragoste, respect şi ataşament! Cred, cu tărie, că asta este tot ce-şi poate dori un suporter. Ştiu că în teren pot fi cea mai bună echipă, în adevăratul sens al cuvântului. În aşteptarea partidei de sâmbătă vă îndemn pe toţi la calm, răbdare, şi, cel mai important, încredere. Încredere în băieţii noştri! (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.