Sport

Copiii atleţi din Adjud s-au întors de la Bucureşti,cu patru titluri de campioni naţionali

Dan Chiriac
3 apr 2017 2263 vizualizări
Andreea Petrea, a luat cea de-a patra medalie de aur devenind campioană naţională la copii 3.Sportiva pregătită de Camelia Petrea a câştigat proba de aruncarea greutăţii la copii 3, la naţionalele de atletism.În total, atleţii adjudeni au obţinut în cadrul campionatelor naţionale de copii, întreceri ce au loc la Bucureşti,patru titluri de campioni naţionali

Atleta Andreea  Petrea a câştigat proba de aruncarea  greutăţii la copii 3, la naţionalele de atletism. Sportiva este pregătită de Camelia Petrea şi a reuşit o aruncare de 7.20 metri. În întrecerea masculină, CSS Adjud a obţinut şi locul patru la aruncarea greutăţii băieţi. Narcis Neacşu a reuşit o aruncare de 8.47 m la doar patru centimetri de medalia de bronz. Antrenorul sportivului este Sergiu Crăciun. În total, micii atleţi adjudeni au obţinut cinci medalii în cadrul campionatelor naţionale de copii, întreceri ce au avut loc la Bucureşti din care patru titluri de campioni naţionali. Astfel, Mario Dobrescu, de la CS Atletic Adjud, este dublu campion naţional. Acesta a câştigat proba de 60 de metri plat cu timpul de 7 secunde şi 60 de sutimi  dar şi pe cea de 200 de metri plat cu 24 secunde şi 71 de sutimi. Alte două medalii au venit pentru CSS Adjud la aruncarea greutăţii băieţi. Ionuţ Albu a luat aurul cu o aruncare de 12.56 metri. În clasament, acesta a fost urmat de George Adam, colegul său de club. La acestă salbă de medalii se adaugă medalia de aur în proba de aruncarea  greutăţii la copii 3 a  Andreei Petrea (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.