Sport

Steaua lui Becali a apus

Ziarul de Vrancea
30 mar 2017 618 vizualizări
Comitetul Executiv al FRF a înscris echipa bucureşteană sub denumirea de FCFCSBSA

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, ieri, că membrii Comietului Executiv al federaţiei au acceptat solicitarea FC Steaua de schimbare a denumirii echipei în Fotbal Club FCSB SA. "Al doilea punct pe ordinea de zi face o referire la o solictare a FC Steaua de schimbare a denumirii în Fotbal Club FCSB SA. Aceasta va fi noua denumire cu care vom opera, atat la nivelul FRF, cat şi LPF. E o hotărare judecătorescă şi nu am făcut altceva decat să luăm act de ea. În ceea ce priveşte palmaresul, federaţia nu are competenţa de a se pronunţa, rămanand la latitudinea instanţelor judecătoreşti. Schimbarea numelui se va face începand de astăzi. Astăzi, am luat act de această solicitare. începand de astăzi, denumirea nu mai este FC Streaua, ci Fotbal Cub FCSB SA", a declarat seful de la Casa Fotbalului, după şedinţa Comietului Executiv al FRF.

Întrebat despre coeficientul UEFA al FCSB, Burleanu a spus: "Vom comunica această decizie la UEFA, rămanand să primim o decizie din partea lor. Din punctul meu de vedere, nu trebuie să avem emoţii, vorbim de o instanţă care a luat această decizie."

În aceeaşi conferinţă de presă, FRF a anunţat că se constituie parte civilă şi cere despăgubiri fanilor care au provocat incidente la meciul Romania – Polonia (11 noiembrie 2016, scor 0-3).. Decizia a fost luată, ieri, cu o abţinere, a lui Florin Prunea, în cadrul Comiettului Executiv al forului de la Casa Fotbalului. La finalul anului trecut, Comisa de Disciplină a FIFA a decis ca meciul Romania - Danemarca, programat la 26 martie 2017, în etapa a V-a a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, să se dispute, cu spectatori, pe un alt stadion, nu pe Arena Naţională. Federaţia Romană de Fotbal a mai primit o amendă de 95.000 de franci elveţieni, după incidentele de la meciul Romania - Polonia. La acea partidă, jocul a fost întrerupt mai întai circa un minut, după ce fanii rapidişti au aruncat torţe pe teren. Jandarmii au scos doi suporteri rapidişti din stadion, apoi au fost folosite gaze lacrimogene pentru aplanarea unui conflict între fani, stewarzi şi jandarmi. Partida a mai fost întreruptă o dată pentru scurt timp, atacantul Robert Lewandowski prăbuşindu-se pe teren, după ce o petardă a căzut în apropierea lui. Jucătorul s-a ridicat de pe teren după un minut, timp în care arbitrul Damir Skomina a trimis jucătorii la mijlocul terenului.

 

 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.