Sport

Finala la Cupa Adrian Olteanu are loc sâmbătă de la ora 19.30

Dan Chiriac
24 mar 2017 670 vizualizări
Poliţia şi Prietenii lui Adi se întâlnesc în meciul ce va decide învingătoarea turneului de minifotbal de la Sala Polivalentă

Poliţia şi Prietenii lui Adi se vor întâlni sâmbătă seara în meciul decisiv pentru stabilirea câştigătoarei Cupei organizate în memoria fostului jucător de la Unirea Focşani. Cele două echipe au învins în grupa finală pe Finanţe, astfel încât se vor duela cu trofeul pe masă în partida de sâmbătă. Poliţia are un golaveraj superior în grupa finală, ceea ce face ca aceasta să aibă şi varianta unui rezultat de egalitate pentru a cuceri trofeul. Poliția are două variante din trei pentru a rămâne pe primul loc, victoria și egalul, în timp ce Prietenii lui Adi au nevoie de un succes pentru a câștiga trofeul. De la ora 18.15 are loc meicul pentru locurile 4-5, între Soveja şi GS Mobile. Finaţele vor termina întrecerea pe locul trei, iar Vrancea Media pe şase. Întrecerea este destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1977) şi este organizată de Jani Oltianu şi Florin Bălan împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. A fost prima ediţie a turneului organizată în memoria fostului fotbalist decedat anul trecut în Italia. În luna martie 2016, o veste şoc a îndoliat lumea fotbalului din judeţ. Fostul jucător de la Unirea Focşani, Adrian Olteanu, în vârstă de 46 de ani, a trecut în nefiinţă. Acesta a fost găsit decedat, în cabina tir-ului, în Italia. Olteanu lucra de ceva timp, alături de Ionică Serea, la o firmă din Danemarca. Adrian Olteanu a fost unul dintre atacanţii de bază pentru Unirea Focşani, Unirea 95 Focşani, Acord Focşani sau Diplomatic Focşani. A marcat zeci de goluri în liga a treia pentru formaţiile din Focşani. Fostul jucător era căsătorit şi are o fată, ce îşi doreşte să urmeze Facultatea de Medicină. Anul trecut, Adi Olteanu a jucat la întrecerea de old-boys ce a preluat numele fostului preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea, Stan Gheorghiu, decedat în luna februarie. După câteva meciuri disputate în tricoul celor de la Soveja, Adi Olteanu a plecat la servicu, în străinătate. Acum, organizatorii au decis să denumească întrecerea după numele fostului jucător. La meciul de deschidere a fost prezentă familia fostului jucător. Organizatorii vor oferii premii tuturor echipelor participante. (Dan CHIRIAC)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.