Sport

Maria Ciubotaru a jucat finala de dublu la Cupa Tennis Team

Dan Chiriac
19 mar 2017 1024 vizualizări
Sportiva pregătită de Răzvan Bucuroiu a ajuns în turneul de simplu până în sferturi, unde a fost eliminată de favorita 1

Maria-Daciana Ciubotaru a încheiat joi după amiază, cu un nou rezultat foarte bun, participarea la Cupa Tennis Team, concurs de categoria A pentru 12 ani, care a avut loc la București, pe terenurile ACS Tennis Team. La simplu, eleva profesorului Răzvan Bucuroiu, într-un concurs cu aproape 100 de participante, a jucat sferturile de finală. Până acolo, jucătoarea de la CSM Focșani 2007 a trecut cu 6-0, 6-0, de Ilinca Marin, de la Tenis Club Enache, cu 6-0, 6-0, de Alesia Florea, de la Curtea de Argeș și cu 6-0, 7-6 de Briana Dan de la Brăila. În sferturi, Maria a întâlnit-o pe favorita nr. 1, Iulia Andreea Ionescu, de la CSM București, în fața căreia a pierdut cu 4-6, 3-6. La dublu, în pereche cu Briana-Maria Spătaru, de la LPS CSS Pitești Maria a jucat finala cu perechea favorită nr. 1, Sofia Ciobică/Cara Meșter! Au câștigat Ciobică Meșter cu 5-7, 7-7, 10-6.  Până în ultimul act al concursului, Maria și Briana au câștigat cu 3-6, 6-3, 10-2 întâlnirea cu Ilinca Marin/Ana Mocanu, cu 6-0, 6-1, întâlnirea cu Iulia Tudoran/Daria Mălăescu și cu 6-1, 6-3, meciul cu Maria Gae/Ioana Secară, favoritele nr. 2, pe care le întrecuseră și în jocul pentru locurile 3-4 ale Campionatului Național U 12 de Iarnă U 12, din ianuarie. Maria Ciubotaru a reuşit un turneu foarte bun, prilej pentru antrenorul său, Răzvan Bucuroiu să o felicite şi să-i ureze baftă la concursurile viitoare. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.