Sport

Se mişcă loturile de fotbal

Ziarul de Vrancea
14 mar 2017 752 vizualizări
Grozav a fost convocat de Christoph Daum pentru eventualitatea în care Bogdan Stancu nu va putea juca în meciul cu Danemarca * lotul de tineret pleacă la pregătire în Spania, cu fiii lui Hagi, Dulca şi Florentin Petre în efectiv

Echipa naţională de fotbal a Romaniei se va reuni duminică, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Echipa se va pregăti acolo pană vineri, cand va decola spre Cluj, locul de desfăşurare al întalnirii cu danezii.  Partida Romania - Danemarca, din etapa a cincea a grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, va avea loc la 26 martie, de la ora 21.45, pe Cluj Arena.
În altă ordine de idei, selecţionerul Christoph Daum a hotărat să-l convoace la partida cu Danemarca şi pe fotbalistul lui Terek Groznîi, Gheorghe Grozav, jucător aflat iniţial pe lista adiţională. Decizia a fost luată din cauza problemelor medicale pe care le are Bogdan Stancu. Fotbalistul de la Bursaspor va veni şi el reunirea lotului de la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde după un consult medical amănunţit, se va hotărî dacă este apt din punct de vedere medical pentru meciul de la Cluj.
De asemenea, Daniel Isăilă a anunţat lotul de tineret pentru turneul de pregătire din Spania, care va avea loc în perioada 21-28 martie. Printre cei 25 de fotbalişti se află şi trei fii de fotbalişti cunoscuţi: Ianis Hagi (Fiorentina), Patrick Petre (Dinamo) şi Marco Dulca (Swansea City). Din străinătate vor mai sosi la lot Alex Paşcanu (Leicester), Răzvan Popa (Burgos), Vlad Dragomir (Arsenal), Mihai Dobre (Bournemouth) şi Andrei Radu (Aris Limassol). Ceilalţi jucători convocaţi sunt: Stoian (Juventus Bucureşti), Tordai (Viitorul), Cabuz (Chindia) – portari; Căpuşă (Viitorul), Ghiţă (Viitorul), Nedelcearu (Dinamo), Dudea (Dinamo), Iacob (Braşov), Olteanu (Spesi), Nedelcu (Viitorul), Cicaldău (Viitorul), Ciobanu (Viitorul), Casap (Viitorul), Moruţan (Botoşani), Răducanu (Concordia), Coman (Viiorul) şi Ad. Petre (UTA).  Doi dintre jucătorii selecţionaţi, portarul Cătălin Cabuz şi fundaşul Paul Iacob au fost remarcaţi la acţiunile de scouting organizate la Centrul Naţional Buftea. Reunrea lotului va avea loc duminică, iar plecarea în Spania este programată la 21 martie.
În stagiul de pregătire din Spania, naţionala de tineret va susţine două meciuri amicale, cu Rusia, la 24 martie şi cu Danemarca, la 27 martie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.