Sport

Etapă perfectă pentru CSM Focşani 2007 la handbal masculin

Dan Chiriac
15 mar 2017 4090 vizualizări
CSM Focşani 2007 - Dunărea Călăraşi 23-21 (11-9), în liga naţională

 

 

O nouă victorie pentru echipa de handbal masculin a Focşaniului în liga naţională. Elevii pregătiţi de Viorel Ciubotaru au trecut cu 23-21 de Dunărea Călăraşi, după ce la pauză diferenţa a fost tot de două goluri, 11-9. Victoria a fost un nou prilej de bucurie pentru fanii ce au umplut tribunele Sălii Polivalente. În tribune au fost prezente şi două inimoase galerii, ce şi-au susţinut favoriţii până la final. Bucuria a fost de partea galeriei focşănene care a sărbătorit la final împreună cu jucătorii, după modelul „Islandezei”. Focşănenii au acumulat după această victorie 20 de puncte în clasament şi rămân pe locul 11. Vestea bună a etapei vine însă de la Bucureşti, acolo unde Steaua a trecut de HC Dobrogrea Sud. În aceste condiţii, Steaua s-a apropiat la un singur punct de CSU Suceava, ocupanta locului opt. În ultimele trei etape, sucevenii au meciuri infernale, cu CSM Bucureşti, Potaissa Turda şi Politehnica Timişoara, fiind greu de crezut că va acumula prea multe puncte. În schimb, bucureştenii au două jocuri decisive cu Dunărea Călăraşi, în deplasare şi cu HC Vaslui, pe teren propriu. Dacă vor câştiga aceste jocuri, Steaua va urca pe locul opt, un avantaj mare pentru CSM Focşani. Cu victorii directe în faţa echipelor din Suceava şi Călăraşi, Focşaniul ar porni în play-out cu 18 puncte, cu două mai multe decât în varianta în care Steaua ar râmăne în play-out pentru că CSM Focşani  2007 nu a luat decât un punct în faţa bucureştenilor. Cu 18 puncte la startul play-outului, şansele Focşaniului de a se salva direct de la retrogradare ar fi foarte mari. Focşănenii au obţinut un succes meritat, după ce au dominat partida de miercuri în cea mai mare parte a timpului. Singurul moment de cumpănă a fost cu trei minute înainte de final, atunci când Dunărea a egalat la 21. Numai că, CSM a marcat imediat şi a gestionat perfect finalul jocului, împunându-se cu 23-21. Sâmbătă, echipa focşăneană va juca în deplasare la HC Vaslui. (D.CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
DD., acum 2595 zile, 15 ore, 25 minute, 49 secunde
Ar trebui departajate pe inaltimi ! Simona la cei 1,68m ar fi campioana mondiala ! E absurd sa bati o Kvitova de 2 m sau Sarapova de 1,80 m.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.