Sport

Judoka luptă pentru medalii la naţionalele sub 21 de ani

Dan Chiriac
15 mar 2017 575 vizualizări
Judoka vrânceni au participat la Cupa Europei, competiţie ce s-a desfăşurat la Zagreb. Cei patru sportivi focşăneni ce au luat parte la întreceri nu au reşit să se claseze pe podium, dar, evoluţia lor a fost apreicată de antrenorii Dumitru Zisu şi Iulian Surlă, cei care i-au însoţit în capitala Croaţiei.

La întreceri au luat parte 900 de sportivi. Cei doi tehniceni au participat de asemenea la un stagiu de pregîtire la Zagreb, urmând ca joi să ajungă la Severin. Acolo este programată la finalul săptămânii finala campionatului naţional sub 21 de ani.  „Avem mai mulţi sportivi ce se vor lupta pentru medaliile naţionale la categoria sub 21 de ani. Întrecerile vor avea loc la Turneu Severin, iar delegaţia noastră aşteaptă o evoluţie foarte bună a sportivilor focşăneni”, ne-a spus Stănică Grosu, antrenor la CSM 2007 Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.