Sport

"Tractorul Năneşti", performera Cupei României

Dan Chiriac
12 mar 2017 2088 vizualizări
Echipa pregătită de Ionel Hârlău a trecut cu 2-0, după prelungiri, de Naţional Goleşti

Duminică au fost programate partidele sferturilor de finală din cadrul fazei judeţene a Cupei României. S-au disputat numai trei partide, după ce ACS Odobeşti a anunţat că se va retrage din campionat în sezonul de primăvară. Astfel, Voinţa Cîrligele a câştigat la masa verde partida cu odobeştenii şi va merge în semifinale. Tractorul Năneşti este surpriza plăcută a întrecerii. Echipa pregătită de Ionel Hârlău a trecut cu 2-0, după prelungiri, de Naţional Goleşti. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 0- 0. Gazdele au reuşit să puncteze în reprizele de prelungire şi să se calificie în semifinale. A fost cel mai echilibrat joc al rundei. De altfel, în campionat, partida directă s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Câştigătoarea Ligii Grafit Decor în sezonul precedent, echipa din Năneşti reuşeşte o nouă performanţă pentru comună, la doar câţiva ani de la reînfiinţare. Cu o echipă de conducere foarte ambiţioasă, alături de preşedintele Dumitru Brătilă şi cu un lot de jucători care se dăruiesc la fiecare meci, Tractorul Năneşti a ajuns în careul de aşi al întrecerii şi pare că are forţa chiar să dispute finala, mai ales că va juca meciul din penultimul act pe teren propriu. CSM Focşani nu a avut o viaţă deloc uşoară pe terenul din Clipiceşti. Popa Gheorghe a deschis scorul încâ din minutul 3, dar Manu a egalat două minute mai târziu cu un şut de la marginea careului. Pasăre din penalty şi Predoiu au dus scorul la 3-1 şi soarta partdei părea decisă. Nu a fost deloc aşa. Lazăr a punctat pentru gazde, care şi-au creat apoi trei ocazii clare de gol. Portarul Apenciucesei a avut trei intervenţii ce au salvat echipa focşăneană de la prelungiri. Gazdele au meritul de a fi luptat pentru fiecare minge şi de a fi încercat să producă surpriza. Doar experienţa unor jucători ai CSM-ului au făcut să nu asistăm la o mare supriză. Chivu a marcat pentru 4-2 la ultima fază a meciului. Euromania Dumbrăveni este ultima echipă calificată în semifinale. Cu mai mulţi jucători aduşi de la Odobeşti, Chiriţă, Marin, Olteanu sau Zăgan, gazdele au trecut cu 3-1 de  Victoria Gugeşti. Formaţia pregătită de Daniel Bănică a condus cu 2-0 la pauză. Gazdele au mai punctat odată în repriza a doua, în timp ce gugeştenii au punctat doar din lovitură de la 11 metri. (D.C.)

 

Rezultatele jocurilor:

 

Tractorul Năneşti – Naţional 2012 Goleşti 2-0 d.p (0-0)

 

ACS Odobeşti – Vointa Cîrligele 0-3

 

Unirea Ţifeşti – CSM Focşani 2007 2-4

 

Euromania Dumbrăveni – Victoria Gugeşti 3-1


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.