Sport

Au revenit doar pe final

Dan Chiriac
5 mar 2017 1262 vizualizări
Suporter Club Oţelul Galaţi - CSM Focşani 2007 4-2 (3-0), într-o partidă de pregătire jucată sâmbătă

Echipa de fotbal CSM Focşani 2007 a pierdut amicalul jucat sâmbătă dimineaţă la Galaţi. Focşănenii au revenit în ultima jumătate de oră după ce au fost conduşi cu 4-0. Gazdele au marcat prin Frunză - 2, Bahnaşu şi Pavel. Golurile focşănenilor au fost marcate după ce Negoescu a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului, iar Remus Popa a trimis mingea în plasă cu capul din interiorul careului după o centrare venită din corner de la Vali Ion. Mai mult, CSM 007 a mai ratat în final două ocazii de gol. Gazdele au obţinut o victorie meritată şi par o formaţie mult peste nivelul eşalonului în care evoluează. Antrenorii focşănenilor au folosit următoarea formaţie: Lazăr – Tîrcă, Grama, Mitală, Cl. Mihai - Manu, Chivu, D.Popa, Pădineanu – Predoiu, Pasăre. Au mai intrat: Apenciucesei, R.Popa, Negoiţă, Negoescu, Duca, G.Duca, Negrea, V.Ion, Salaoru, Nistor, Dumitriu. Focşănenii au două victorii în jocurile de pregătire, 2-1 cu Metalul Buzău, după golurile marcate de Pădineanu şi Negoiţă şi 4-1 cu Avîntul Valea Mărului. În primele meciuri de verificare, CSM 2007 a cedat cu 1-3 şi 3-4 în faţa celor de la Olimpia Rm.Sărat. Miercuri, formaţia focşăneană urmează să întâlnească pe Viitorul Curiţa, liderul ligii a patra din judeţul Bacău. Partida are loc pe stadionul Milcovul cu începere de la ora 16.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Gogu, acum 2580 zile, 6 ore, 5 minute, 45 secunde
Sper sa nu cădem cu Galati la baraj, ne vor spulbera, sa recunoaștem ca noi am dat golurile după ce Otelul a schimbat toată echipa, la titulari a fost net 4-0. Îmbucurător este ca noi, totuși citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.