Sport

Spaimă teribilă cu Torres

Ziarul de Vrancea
3 mar 2017 1068 vizualizări
In meciul Deportivo - Atletico Madrid, atacantul Fernando Torres a fost transportat la spital, după ce a suferit un traumatism cerebral * Florin Andone, autorul golului gazdelor, a liniştit publicul care l-a huiduit pe Torres, crezand că acesta simulează * jucătorul de la Atletico a fost externat ieri

Atacantul Florin Andone a marcat golul echipei Deportivo La Coruña în remiza cu Atletico Madrid, scor 1-1, din etapa a XXV-a a campionatului Spaniei, meci marcat de accidentarea gravă a atacantului Fernando Torres, scos de pe teren pe targă, după ce a primit îngrijiri minute în şir. Andone a marcat în minutul 13, iar pentru Atletico a punctat Griezmann (’68). În minutul 86, Torres s-a accidentat la un duel cu un jucător de la Deportivo, Bergantinos. Imediat, jucătorii au intervenit pentru a-i scoate limba internaţionalului spaniol ca acesta să nu se asfixieze, pană cand au ajuns medicii celor două echipe. Intervenţia medicală pe teren a durat mai multe minute şi, la un moment dat, publicul de pe Riazor a început să fluiere copios. O facţiune a galeriei, Riazor Blues, a început să cante în amintirea lui Jimmy, un ultras al lui Depor, decedat în 2014, la varsta de 43 de ani, într-o bătaie cu un un grup de suporteri ai lui Atletico.
Cotidianul Marca a lăudat faptul că Florin Andone, a liniştit publicul de pe Riazor, care huiduia în momentele în care Fernando Torres era căzut inconştient pe gazon. "Nobilul gest al lui Andone, de a linişti tribuna, a adus ovaţii la adresa lui Torres", a titrat Marca. Andone s-a întors către tribună şi le-a făcut semn fanilor să se liniştească. Suporterii gazdelor au înţeles atunci gravitatea situaţiei şi huiduielile s-au transformat instantaneu în aplauze frenetice. "Andone a avut un frumos gest în acele momente tensionate, în care Torres se afla la pămant şi primea îngrijiri medicale. Jucătorul lui Deportivo La Coruna a oprit Riazor Blues să mai cante în favoarea lui Jimmy. Andone a îndemnat la calm, iar acţiunea lui nobilă a adus ovaţii pe Riazor la adresa lui Torres", a scris Marca. Torres a fost scos de pe teren pe targă, fiind transportat la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism cerebral, dar este în afara oricărui pericol. "Vă mulţumesc pentru grija faţă de mine şi pentru mesajele de susţinere. M-am speriat, dar sper să revin cat mai repede pe teren", a declarat Torres. Ieri după amiază, Torres a fost externat. Atacantul madrilen  nu a suferit alte complicaţii, dar a petrecut noaptea în spitalul din La Coruña. El va fi nevoit să facă o pauză de 48 de ore pană la reluarea antrenamentelor şi cel mai probabil va rata partida cu FC Valencia, care va avea loc duminică.







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.