Sport

Împreună batem Suceava!

Cătălin VLĂDESCU
1 mar 2017 2545 vizualizări
Joi, începând cu ora 17:00, în Sala Polivalentă, handbaliştii de la CSM Focşani 2007 au de disputat un nou meci extraordinar de important în compania celor de la CSU Suceava.

Va fi ziua în care familia handbalului de la Focşani se reuneşte la sală, pentru un nou meci. Fără să-mi doresc să pun o presiune suplimentară pe băieţii noştri, spun doar că bilanţul rezultatelor din partidele cu sucevenii se prezintă astfel: ei au câştigat mai multe partide în făta noastră, dar băieţii noştri le-au câştigat pe cele mai importante dintre ele, atunci când a contat cu adevărat. Fără îndoială, partida de joi din Polivalenta focşăneană este una dintre aceste partide, un veritabil derby pentru o clasare cât mai bună pentru play-out, un meci cu adevărat de 6 puncte.

Cu siguranţă şi elevii profesorului Viorel Ciubotaru ştiu foarte bine toate aceste elemente şi sunt pregătiţi pentru ca mâine să izbutească o nouă partidă foarte bună, să ofere totul pe teren, dar mai ales să dăruiască o nouă victorie minunaţilor lor suporteri. O victorie în făţa jucătorilor din nordul Moldovei ar face că diferenţa dintre echipa noastră şi suceveni, în clasamentul la zi al play-out-ului, să crească la 4 puncte. Sunt absolut convins că şi la partida de mâine toate scaunele din Polivalentă vor fi ocupate, şi că spectatorii vor fi, ca de fiecare dată, pentru băieţii noştri, al optulea jucător. Vor fi cei care-i vor susţine din prima şi până în ultima secundă a meciului. Împreună ştim că joi, vom fi cei mai buni! Voi şi noi! Voi în teren, noi în tribune! Pentru această partida arbitri vor fi Theodor Şerbu şi Andrei Vasilescu din Bucureşti. Observator din partea FRH, fostul arbitru internaţional, Vasile Pavel din Buzău, nimeni altul decât vicepreşedintele naţional la comisia centrală de arbitri. Deja în momentul în care scriu aceste rânduri numărătoarea inverse până la meci a început şi cu siguranţă elevii antrenaţi de Viorel Ciubotaru au intrat cu pregătirea în linie dreaptă. Va îndemn să avem răbdare şi să credem în victorie! Să credem în băieţii noştri! (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.