Sport

Se reia liga de minifotbal

Dan Chiriac
27 feb 2017 642 vizualizări
Campionatul din Vrancea a urcat pe poziţia a 19-a la nivel naţional

Sambătă, la Codlea, cu ocazia Adunării Generale a Federaţiei de minifotbal din Romania, Comitetul Executiv a dat publicităţii clasamentul naţional pe anul 2016. Liga de minifotbal AutoVip –Vrancea s-a clasat pe locul 9 naţional, ocupand poziţia a 19-a în clasamentul general, în urcare şase  poziţii faţă de finalul anului 2015 din 50 de campionate afiliate FMR.

Punctele Ligii au fost acumulate de campioana en-titre Sanorom Boloteşti, vicecampioana regională, calificată în primele 16 echipe din ţară, la turneul final al Campionatului Naţional, Arena Focşani, prezentă pană în faza sferturilor de finală ale turneului final al Cupei Romaniei. De asemenea, vicecampioana AS United a ajuns în faza sferturilor de finală în campionatul regional, iar ACS Mausoleul Mărăşeşti şi Green Garden Odobeşti în fazele eliminatorii la Cupa Romaniei. Astfel Liga AutoVip a ajuns în primele 10 campionate din ţară în anul 2016. 

 

FMR a stabilit şi datele de desfăşurare ale turneelor naţionale în acest an

 

Campionatul regional al direcţiei NE se va desfăşura la Iaşi în perioada 30-2 iulie, turneul final al Cupei Romaniei la Cluj-Napoca în perioada 7-9 iulie şi turneul final al Campionatului Naţional la Bacău, în perioada 14-16 iulie. Ca şi noutăţi faţă de sezonul trecut, FMR a stabilit ca cele 4 campioane regionale să primească licenţă de participare la ediţia a-2 a a Champions League la minifotbal din Croaţia. Campionatul local de minifotbal, Liga AutoVip va debuta în sezonul de primăvară pe 5 martie. AS United Focsani, lidera Ligii, are un avans de 8 puncte faţă de ACS Mausoleu. Formaţia condusă de Florin Măzăreanu şi antrenată de Rodinel Stan, a reuşit un parcurs fără greşeală,12 victorii în 12 etape, fiind principala favorită la primul titlu de campioană din istoria echipei. ACS Mausoleul acumulează 28 puncte, clasandu-se pe poziţia secundă în Ligă, cu doar două înfrangeri consemnate în jocurile cu granzii campionatului, AS United şi Sanorom Boloteşti, în timp ce campioana en-titre, Sanorom, manageriată de Romică  Corozanu, se afla pe poziţia a-3-a, cu 25 de puncte acumulate. Programul etapei a-XIII-a, duminică 5 martie: AS United Focşani - Casa Panciu, Sir Alexander Pub - Sanorom Boloteşti, Pantzer Vidra - Progresul, Flux AS - Viitorul Cîmpineanca, Pamiro Construct - ACS Mausoleul Mărăşeşti. (D.C.).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.