Sport

Formalitate îndeplinită de echipa de volei

Ziarul de Vrancea
26 feb 2017 723 vizualizări
Pentru CSM 2007 urmează alte două turnee de patru formaţii, în tentativa de a ajunge în liga naţională

Echipa de volei fete a obţinut o victorie facilă în primul joc din cadrul play-off-ului Diviziei A 2. Focşănencele, pregătite de Marian Rădulescu, au jucat sambătă, în primul meci al acestei faze şi s-au impus cu 3-0 în faţa celor de CSS Constanţa. Formaţia CSM Focşani la partida de sambătă a fost următoarea: Mihaela Taşkiran, Ana Maria Cimpoeşu, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Delia Lăzăroiu, Diana Georgescu, Livia Lupoae, Lavinia Ifrim. Partida a avut loc la sala LPS. După acest rezultat, e clar că CSM 2007 va trece de acest tur, urmand să joace în turneul final de patru, acolo unde vor participa Rapid, Transilvania Braşov şi învingătoarea partidei CTF Mihai I – CS Medgidia. Din acest turneu de patru, primele două clasate vor participa la barajul de promovare în liga naţională. Acolo, misiunea va fi foarte grea, în condiţiile în care formaţiile din Cluj şi Timişoara au loturi foarte puternice şi au anunţat că doresc să promoveze în liga întai. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.