Sport

Test reuşit pentru handbaliştii de la CSM 2007 Focşani

Cătălin VLĂDESCU
24 feb 2017 1533 vizualizări
Joi seară, cu începere de la obişnuita oră, 18:30, CSM 2007 Focşani a întâlnit într-o partidă de verificare Ştiinţa Municipal Bacău, ocupanta locului 3 din Divizia A, seria A, echipă ce se află după 11 etape la 3 puncte de liderul seriei, HC Farul Constanţa.

În această săptămâna echipa noastră urma să joace în Liga Naţională la HC Adrian Petrea Reşiţa, dar din cauză că această echipă s-a retras din campionat, meciul nu se va mai disputa. Pentru că pauza ar fi fost mult prea mare până la următorul meci oficial, echipa noastră găsindu-se în plin sezon competiţional, profesorul Viorel Ciubotaru a  trebuit să găsească rapid o soluţie pentru aşi ţine conectaţi jucătorii. Partida cu handbalistii din oraşul lui Bacovia a fost prilejul ideal pentru echipa noastră de a testa noi formule de joc sau de a vedea la lucru jucători folosiţi mai puţin în meciurile oficiale. Meciul a fost în permanentă la îndemână băieţilor noştri, aceştia apăsând pe acceleraţie ori de câte ori jocul o impunea. Atunci au fost create faze de handbal spectacol, ce au făcut deliciul celor aproximativ 300 de spectatori care au ţinut să le fie alături handbaliştilor şi în această partida amicală. Au fost suficienţi oameni în Polivalentă pentru o partidă amicală, disputată într-o zi de joi, mai ales în condiţiile în care partida a fost perfectată şi anunţată cu doar câteva ore înainte de start. Meciul a fost început în poartă cu noua achiziţie Shota Tevzadze, cel care lasă impresia că se află de o viaţă la Focşani, cel care s-a achitat excelent de sarcini şi care a fost în dese rânduri aplaudat la scenă deschisă de suporteri, semn că acesta este deja foarte îndrăgit şi apreciat la Focşani. Pentru că tot scriam despre aplauze şi aprecieri, demn de remarcat este că toţi băieţii noştri, care au intrat rând pe rând în teren în meciul de aseară au fost răsplătiţi cu aplauze meritate de suporteri, familia lor de la sală. Este o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, că handbalul la Focşani este o familie mare şi unită.


Echipa noastră, inclusă în raportul de joc de aseară a fost următoarea:Emilian Marocico,Shota Tevzadze, Daniel Rusu, Marius Ragea(4 goluri), George Cadăr, Alexandru Gramatic(4 goluri), Silviu Rotaru, Ionuţ Gheorghe, Mihăiţă Miroiu(3 goluri), Robert Popa(1 gol), Iulian Neaţă(2 goluri), Mădălin Ţuţu(2 goluri), Adi Băluţ(4 goluri), Vali Mocanu(4 goluri), Bogdan Rată, Andrei Enache(2 goluri), Attila Eros(4 goluri), Robert Năstasie(4 goluri).

 

Următoare partida pentru CSM 2007 Focşani, joi 2 martie, în Polivalenta din Focşani, de la ora 17,00, contra echipei CSU Suceava. (Cătălin Vlădescu) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.