Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Vis spulberat

Ziarul de Vrancea
21 feb 2017 555 vizualizări
Echipa under-19 a clubului FC Viitorul a fost învinsă de formaţia similară a grupării FC Porto, scor 0-3, ieri, în deplasare, şi a ratat calificarea în sferturile de finală ale UEFA Youth League.


 Golurile au fost marcate în repriza a doua de Abou, Rui Pedro şi Queta.  FC Viitorul, echipă antrenată de Nicolae Roşca, a evoluat în formula: Tordai - Căpuşă, Băluţă (Boboc), Ghiţă, Kilyen - Ciobanu, Dumitrescu, Casap - Cicaldău (M. Ene), C. Ene (Măţan), Coman. La meci a fost prezent şi managerul Gheorghe Hagi.

 
Cerniauskas revine în Liga I

 
Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a declarat, ieri, că a fost achiziţionat portarul lituanian Vitautas Cerniauskas, după ce Laurenţiu Brănescu s-a accidentat. "Probabil că cei de la Juventus vor decide ca Brănescu să se opereze. Ne-am mişcat repede şi l-am adus pe Cerniauskas, care îşi cunoaşte colegii, a mai jucat aici. Nu contează că nu a jucat de mult timp, la un portar nu se vede foarte mult absenţa de pe teren", a spus Contra. Vitautas Cerniauskas, în varstă de 27 de ani, a mai evoluat la Dinamo Bucureşti în sezonul precedent, cand a avut 34 de apariţii. în vară, internaţionalul lituanian s-a transferat la echipa cipriotă Ermis Aradippou, pentru care a jucat doar două partide. Anterior, Cerniauskas a mai evoluat patru sezoane la FC Vaslui.

 
Ţucudean, la doctori,în Italia


Atacantul George Ţucudean, care a evoluat ultima dată la formaţia Pandurii Targu Jiu, va efectua vizita medicală la echipa italiană Vicenza, din Serie B, a anunţat, ieri, calciomercato.it. Ţucudean, în varstă de 25 de ani, a ajuns luni seară în Italia, iar astăzi va efectua vizita medicală. George Ţucudean a mai evoluat în cariera sa la formaţiile UTA, Dinamo Bucureşti, Standard Liège, Charlton Athletic, Steaua Bucureşti şi ASA Targu Mureş. După disputarea a 26 de etape din liga a doua italiană, Vicenza se află pe locul 18 din 22 de echipe, cu 28 de puncte, şi are al doilea cel mai slab atac din Serie B, reuşind să înscrie doar 19 goluri. Vicenza se află în căutarea unui atacant după accidentările italianului Iacopo Cernigoi şi nigerianului Osariemen Ebagua, iar pe lista de achiziţii se mai află doi jucători liberi de contract, marocanul Marouane Chamakh (ultima dată la Cardiff City) şi elveţianul Innocent Emeghara (ultima dată la San Jose Earthquakes).

Olandezii arbitrează Astra la Genk


Arbitrul olandez Serdar Gozubuyuk va conduce la centru partida dintre echipa belgiană RC Genk şi formaţia Astra Giurgiu, din manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, a anunţat, site-ul oficial al UEFA. Gozubuyuk va fi ajutat de asistenţii Bas van Dongen şi Davie Goossens, de adiţionalii Pol van Boekel şi Dennis Higler, iar Joost van Zuilen va fi rezervă. Serdar Gozubuyuk, în varstă de 31 de ani, este arbitru FIFA din 2012. El a condus la centru meciul Stromsgodset IF - Steaua Bucureşti, scor 0-1, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, sezonul 2014-2015. Meciul RC Genk - Astra Giurgiu, din manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05. în tur, la Giurgiu, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2.


Fometescu părăseşte Steaua


Antrenorul Claudiu Fometescu şi-a reziliat de comun acord contractul cu echipa de baschet masculin Steaua CSM EximBank, a anunţat, marţi, pagina de Facebook a formaţiei steliste. Cu Fometescu principal, Steaua CSM EximBank a urcat pe podiumul Ligii Naţionale, obţinand bronzul în sezonul precedent, aceasta fiind cea mai mare performanţă a clubului după o lungă perioadă. Claudiu Fometescu, în varstă de 43 de ani, a condus echipa şi în Fiba Europe Cup. Pană la numirea unui nou antrenor principal, de antrenamente se va ocupa Milorad Perovic. Echipa Steaua CSM EximBank a fost eliminată în semifinalele Cupei Romaniei, iar în campionat se află pe locul doi cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat.

Arsenal, ultima finalistă


Echipa Arsenal Londra s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Sutton United, din liga a cincea, în optimile competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Lucas Perez ('26) şi Walcott ('55). Întalnirea Huddersfield (liga a doua) - Manchester City s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, şi se va rejuca la 28 februarie.Tabloul sferturilor de finală ale Cupei Angliei este următorul: Chelsea – Manchester United; Middlesbrough – Manchester City (Huddersfield); Tottenham – Millwall; Arsenal – Lincoln. Partidele din sferturile de finală ale Cupei Angliei se vor disputa la 11 martie.


Scuze, scuze, dar scoate banu’!


Tehnicianul formaţiei Bayern München, Carlo Ancelotti, va dona 5.000 de euro unei fundaţii a Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), după ce a făcut un gest obscen în direcţia fanilor echipei Hertha Berlin la meciul din campionatul Germaniei. La meciul din etapa a XXI-a, Ancelotti a făcut un gest obscen în direcţia fanilor în timp ce mergea spre vestiare, el explicand incidentul prin faptul că spectatorii l-au scuipat. Clubul Bayern a anunţat, ieri, că înţelege reacţia lui Carlo Ancelotti, care a răspuns "agresiunii fanilor". "După ce a ascultat mărturia lui Carlo Ancelotti, comisia de control a DFB a clasat acest incident", a anunţat clubul bavarez. Dar, pentru a-şi cere scuze, Carlo Ancelotti va dona 5.000 de euro fundaţiei DFB.


Suspendare pentru rasişti


Preşedintele Ligii Sarbe de Fotbal, Vladimir Bulatovic, a declarat, ieri, că stadionul echipei Rad Belgrad a fost suspendat pe termen nelimitat, după ce mijlocaşul brazilian al formaţiei Partizan Belgrad, Everton Luiz, a fost victima insultelor rasiste. "Din cauza comportamentului neadecvat al suporterilor proprii, care au proferat insulte cu caracter rasist la adresa unui jucător, am decis suspendarea stadionului echipei Rad Belgrad pană ce federaţia va lua o decizie", a spus Bulatovic.  Mijlocaşul brazilian al echipei Partizan Belgrad, Everton Luiz, a părăsit terenul în lacrimi, la finalul meciului cu formaţia Rad, după ce a victima insultelor rasiste pe tot parcursul întalnirii.

 

Demisie de antrenor la Rayo


Tehnicianul Ruben Baraja a fost demis, ieri, din funcţia de antrenor principal al formaţiei din Segunda Division Rayo Vallecano, la care este legitimat fundaşul roman Răzvan Raţ. Baraja, în varstă de 41 de ani, a fost numit în funcţie în noiembrie 2016, în locul lui Jose Ramon Sandoval, şi în 13 meciuri a obţinut trei victorii, patru remize şi şase înfrangeri. După disputarea a 26 de etape din liga a doua spaniolă, Rayo Vallecano se află pe locul 16, cu 28 de puncte, cu un punct mai mult decat formaţia Cordoba, aflată pe primul loc retrogradabil.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.