Sport

Lovitură de imagine la CSM

Ziarul de Vrancea
20 feb 2017 921 vizualizări
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că handbalista Cristina Neagu, desemnată cea mai bună jucătoare a lumii în 2010 şi 2015, a fost transferată la gruparea finanţată de autorităţile locale, CSM Bucureşti.

 Ea a semnat pe o perioadă de 2 ani şi va fi prezentată oficial într-o conferinţă de presă la începutul lunii martie. “Transferul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti face parte din strategia clubului de a dezvolta sportul de performanţă, prin sportivi romani de cea mai înalta valoare profesională şi umană”, se arată în comunicatul de presă remis de primărie. Jucătoarea, Cristina Neagu, în varstă de 28 de ani, spune că îşi doreşte să caştige Liga Campionilor cu CSM Bucureşti. “Sunt bucuroasă că mă întorc acasă, este prima oară cand am şansa să joc la cel mai înalt nivel în oraşul meu natal. Unul dintre visele mele e să caştig Liga Campionilor cu o echipă romanească şi cred cu tărie că am această şansă cu CSM Bucureşti“, a afirmat Neagu. Cristina a mărturisit că a decis să evolueze la CSM Bucureşti pentru şansa de a face performanţă la echipa din oraşul ei natal şi nu pentru bani. "Am semnat contractul săptămana trecută, pe două sezoane, dar ne-am înţeles cu clubul ca anunţul să fie făcut de CSM. După perioada Oltchim, am acum din nou şansa să mă lupt pentru Liga Campionilor cu o echipă romanească. Este cel mai mare vis al meu. Aici, la Buducnost, mă voi concentra pe ce am de făcut pană la finalul contractului, în vară, pentru că îi respect enorm după patru ani în care am lucrat împreună în cea mai prolifică perioadă din cariera mea. Nu banii sunt motivul principal pentru care mă întorc acasă, ci şansa pe care o am să fac performanţă cu echipa din oraşul natal şi e prima dată cand se întamplă asta după perioada mea de juniorat. în martie voi veni în ţară pentru prezentarea oficială", a declarat Neagu pentru News.ro.
Directorul General al CSM Bucureşti, Alin Petrache, a afirmat că este "frustrant" să vezi o jucătoare atat de valoroasă evoluand în afara Romaniei, adăugand că gruparea sa va mai readuce în ţară valori autohtone. Cristina Neagu evoluează acum la Buducnost Pogorica. Ea a mai jucat la Rulmentul Braţov şi Oltchim Ramnicul Valcea. în palmaresul ei, figurează o medalie de bronz la CM din 2015, şi alta la CE din 2010. Neagu se va alătura formaţiei bucureştene din vară.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.