Sport

Liceul Panciu a caştigat faza judeţeană de handbal fete

Dan Chiriac
20 feb 2017 920 vizualizări
Faza judeţeană la handbal fete a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar a avut loc la Colegiul Economic din Focşani. Au participat echipele din Panciu – profesor Adrian Savin, LPS Focşani – Ioana Paizan şi Colegiul Edmond Nicolau – profesor Petru Ittu.

Arbitrul competiţiei a fost profesorul Cătălin Danciu, director al Grupului Şcolar “G.G.Longinescu”. Înainte de începerea competiţiei, profesorul Ionel Ambrosie, delegat al ISJ Vrancea, a propus un moment de reculegere în memoria profesorului Radu Bulancea, trecut în nefiinţă în urmă cu cateva săptămani. Sportivele de la Liceul Ion Slavici din Panciu au caştigat ambele partide, clasandu-se astfel pe primul loc. Fetele din Panciu au învins cu 20-15 pe LPS şi cu 23-10 pe Colegiul Edmond Nicolau. Pe locul doi s-a clasat echipa LPS Focşani, care a învins pe Edmond Nicolau cu 18-6. La final, echipele au primit diplome oferite de inspectoarea Vica Mincă, care a supervizat faza judeţeană de handbal fete. La faza zonală, Vrancea va fi reprezentată de echipa din Panciu. “Este un lucru deosebit şi o surpriză plăcută că echipa pănceană se califică în etapa superioară. Fetele sunt talentate, disciplinate în joc, posedă cunoştinţe şi deprinderi specifice jocului de handbal. Iar profesorul Adrian Savin, fost sportiv de performanţă la LPS Focşani  (fotbal), dovedeşte reale cunoştinţe şi competenţe şi pentru alte ramuri sportive”, ne-a transmis Ionel Ambrosie, organizatorul fazei judeţene. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.