Sport

Stanciu a găsit ac de cojocul lui Lucescu

Ziarul de Vrancea
17 feb 2017 1362 vizualizări
Anderlecht a caştigat partida contra Zenitului cu 2-0, fostul stelist pasand decisiv la ambele goluri * Keşeru a înscris şi el pentru Ludogoreţ

Formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 1-2, de echipa daneză FC Copenhaga, într-un meci din prima manşă a 16-imilor Ligii Europa, în care Claudiu Keşeru a marcat un gol. Claudiu Keşeru a intrat pe teren în minutul 62 şi înscris în minutul 81. Pentru Copenhaga au marcat Anicet Abel ('2 - autogol) şi Toutouh ('53). Celălalt roman de la Ludogoreţ, Cosmin Moţi, a fost integralist. În aceeaşi zi, Fiorentina, cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, a învins în deplasare Borussia Mönchengladbach, scor 1-0, prin reuşita lui Bernardeschi (’44). Echipa lui Andrei Prepeliţă, Rostov, s-a impus cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Sparta Praga, iar Osmanlispor, cu Raul Rusescu pe teren pe final, a remizat cu Olympiakos, scor 0-0. Prepeliţă a intrat pe teren în min. 80.  Primul gol al formaţiei ruse a fost marcat de Mihail Mevlja, fost jucător în Liga I la Pandurii, iar apoi au marcat Poloz (’38), Noboa (’40) şi Azmoun (’68). Formaţia pragheză a jucat din min. 32 în zece oameni, după eliminarea lui Konaté, La Osmanlîspor, Raul Rusescu a intrat în min. 81, echipa din Ankara reuşind o remiză albă preţioasă la Atena. Echipa elenă, antrenată de Paulo Bento, a jucat din min. 73 în zece oameni, brazilianul Bruno Viana fiind eliminat.
În cel de-al doilea calup de meciuri al zilei, disputat în noapte, cel mai important meci pentru romani a fost la Bruxelles, între Anderlecht, formaţia în care joacă Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu şi Zenit Sankt Petersburg, formaţia pregătită  de Mircea Lucescu. Dacă în meciul anterior de campionat, Rene Weiler, antrenorul elveţian al Anderlechtului, l-a ţinut pe tuşă pe Stanciu şi l-a introdus titular pe Chipciu, în meciul cu Zenit, a procedat invers. Şi Stanciu, împreună cu Frank Acheampong, au rezolvat meciul în jumătate de oră: Nicuşor a pasat de două ori, iar ghanezul a înscris ambele goluri, în minutele 5 şi 31. În continuare, bruxellezii au ştiut foarte bine să păstreze rezultatul de 2-0. Nicolae Stanciu a jucat pană în minutul 74, iar Chipciu a intrat pe teren în minutul 60, în locul autorului celor două goluri, Acheampong. De asemenea, Hapoel Beer Sheva, cu Ovidiu Hoban pe teren pană în minutul 67, a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, de echipa Beşiktaş. Au marcat Barda (’44) / William (’42 – autogol), Tosun (’60), Hutchinson (‘90^3). În fine, Zlatan Ibrahimovic a fost eroul pe “Old Trafford”, suedezul înscriind toate cele trei goluri ale victoriei obţinute de Manchester United (3-0 cu AS St. Etienne) în minutele 15, 75 şi 88 (din penalty).
Celelalte rezultate ale manşei tur: Celta Vigo – Şahtar Doneţk 0-1. Blanco (’27) / AZ Alkmaar – Olympique Lyon 1-4. Jahanbakhsh (’68 – penalty) / Toussart (’26), Lacazette (‘45^2, ’57), Ferri (‘90^5); KAA Gent – Tottenham Hotspurs 1-0. Perbert (’59); FC Krasnodar  Fenerbahçe Istanbul 1-0. Claesson (‘4); Astra Giurgiu – RC Genk 2-2. Budescu (’43), Seto (’90) / Castagne (’25), Trossard (’83); Villarreal – AS Roma 0-4. Palmieri (’32), Dzeko (’65, ’79, ’86); Athletic Bilbao – Apoel Nikosia 3-2. Merkis (’38 – autogol), Aduriz (’61, Williams (’72) / Efrem (’36), Gianniotis (’89); Legia Varşovia – Ajax Amsterdam 0-0. Tete (A) a fost eliminat în min. 84; PAOK Salonic – Schalke 04 0-3. Burgstaller (’27), Meyer (’82), Huntelaar (’90). Meciurile retur vor avea loc săptămana viitoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.