Sport

CSM Bucureşti a învins la nouă goluri în meciul de la Polivalentă

Dan Chiriac
4 feb 2017 2209 vizualizări

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 a pierdut partida disputată sambătă în liga naţională.

Focşănenii au cedat cu 24-33 în faţa celor de la CSM Bucureşti. Tribunele Sălii Polivalente Focşani din  s-au umplut încă de la prima partidă pe teren propriu din 2017. Elevii lui Viorel Ciubotaru nu au reuşit însă să păstreze echilibrul pe tabelă decat la începtul partidei. Bucureştenii au condus la pauză cu 18-12 şi au învins la final la o diferenţă de nouă goluri. Etapa viitoare, focşănenii vor evolua în deplasare, cu Politehnica Timişoara. Partida va avea loc sambăta viitoare şi va fi transmis în direct pe TVR 1. (D.C.)

 

Va reamintim că la partida de sâmbătă, toţi cei prezenţi la meci, au putut dona orice sumă de bani, oricât de mică, într-o urnă amplasată la intrarea în Sala Polvalenta, suma astfel strânsă ajungând în conturile deschise pe numele Roxanei Dragomir, tânăra de 26 de ani bolnavă de cancer, despre a cărei poveste dramatică de viaţă ziarul nostru a scris aici. În partida de sâmbătă băieţii noştri au jucat şi pentru Roxana. În VIDEO-ul de mai jos -preluat de pe contul de facebook al lui Cătălin Vlădescu- puteţi viziona promovarea acestei acţiuni umanitare la debutul partidei. 

În legătură cu implicarea handbaliştilor focşăneni în ajutorarea Roxanei citiţi şi :Handbalul poate însemna o şansă în plus la viaţă pentru tânăra Roxana Dragomir

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.