Sport

Reîncepe handbalul spectacol în Sala Polivalentă.Se reia Liga Naţională

Cătălin VLĂDESCU
3 feb 2017 2720 vizualizări
Pentru suporterii CSM 2007 Focşani aşteptarea a luat sfârşit. Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 16, toţi iubitorii de handbal din Focşani au parte de primul meci oficial din acest an.

 În sala Polivalentă, băieţii noştri vor avea în faţă un adversar ce nu mai are nevoie de nicio prezentare: vicecampioana României, CSM Bucureşti. Pe baza situaţiei actuale din campionat, pe băieţii noştri ai aşteaptă o a doua parte de campionat pe care o pot aborda cu optimism. Suntem pe locul 11 cu 14 puncte(-41) după 16 etape şi cu o situaţie favorabilă în clasamentul play out-ului, dacă sezonul regulat ar fi încheiat în acest moment, mai exact locul 10, loc ce asigură rămânerea în Liga Naţională fără a mai trece pe la baraj. Pentru cei care doresc să cunoască cu exactitatea situaţia echipei noastre în clasamentul la zi al play out-ului, am socotit pentru voi:

 

locul 9, CSU SUCEAVA – 18 puncte;

locul 10, CSM 207 FOCŞANI – 12 puncte;

locul 11, AHC DUNĂREA CĂLĂRAŞI – 9 puncte;

* locul 12, CS HC ADRIAN PETREA REŞIŢA – 6 puncte;

locul 13, CSM SATU MARE – 6 puncte;

locul 14, CSM FĂGĂRAŞ – 6 puncte;

 

* după toate informaţiile pe care le avem în acest moment, într-o proporţie foarte mare, CS HC ADRIAN PETREA REŞIŢA, se va retrage din campionat din motive financiare, începând chiar cu această etapă. În aceste condiţii va pierde la masa verde toate meciurile pe care le mai are de disputat în acest sezon.

 

Astfel stand lucrurile, sunt convins că băieţii noştri, alături de antrenorul lor, profesorul Viorel Ciubotaru, vor gestiona aşa cum trebuie această situaţie favorabilă în care totul depinde numai şi numai de ei, mai ales că toate meciurile cu contracandidatele directe, le vom avea de disputat în faţă propriilor suporteri. Ca de fiecare dată, indem la calm, optimism şi încredere reciprocă, atât pe jucători cât şi pe numeroşii suporteri pătimaşi ce ocupă la fiecare meci un loc în polivalenta focşăneană! Va reamintim că la partida de sâmbătă, toţi cei prezenţi la meci, vor putea dona orice suma de bani, oricât de mică, în urna ce va putea fi găsită la intrarea în Sala Polvalenta, suma astfel strânsă ajungând în conturile deschise pe numele Roxanei Dragomir, tânăra de 26 de ani bolnavă de cancer, despre a cărei poveste dramatică de viaţă ziarul nostru a scris aici. Astfel, băieţii noştri vor juca în pardida de sâmbătă şi pentru Roxana. Să le fim alături şi să le ţinem pumnii strânşi!

În legătură cu implicarea handbaliştilor focşăneni în ajutorarea Roxanei citiţi şi :Handbalul poate însemna o şansă în plus la viaţă pentru tânăra Roxana Dragomir

(Cătălin Vlădescu)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.