Sport

A scăpat de Venus

Ziarul de Vrancea
2 feb 2017 1459 vizualizări
Simona Halep joacă astăzi la 11:00 cu Natalia Vihlianţeva, în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Sankt Petersburg * Williams cea mare a fost eliminată fără drept de apel

În turul II al turneului de la Sankt Petersburg, favorita nr. 4, Venus Williams (11 WTA), finalistă la Australian Open, a fost eliminată în numai 55 de minute, de jucătoarea franceză, Kristina Mladenovic (51 WTA, scor 3-6, 1-6. Cele două jucătoare au fost înscrise pe partea de tablou a Simonei Halep, care ar fi putut s-o întalnească pe Venus în semifinale. Însă Simona nu se simte bine nici cu “Kiki”, franţuzoaica avand 2-1 la rezultatele directe în faţa Simonei. Deocamdată, însă, Simona Halep va juca astăzi, de la ora 11:00, cu rusoaica Natalia Vihlianţeva (116 WTA), în timp ce Mladenovic se va confrunta cu italianca Roberta Vinci (21 WTA), care a caştigat, cu scorul de 6-4, 6-4, meciul cu germana Andreea Petkovic (52).  Într-un alt meci, Elena Vesnina (16) a întrecut-o, cu 2-6, 6-3, 6-3, pe franţuzoaica Alizé Cornet (44 WTA). Vesnina va evolua în sferturi cu cea de-a doua favorită Dominika Cibulkova (Slovacia, 5WTA), care a dispus cu 6-2, 6-2 de croata Dona Vekic (88). Învingătoarea acestui sfert se va confrunta în semifinale cu cea care sa va impune în partida dintre rusoaica Svetlana Kuzneţova (8 WTA) şi kazaha Iulia Putinţeva (34).  În proba de dublu, perechea romană Irina Begu / Monica Niculescu a întalnit cuplul Daria Gavrilova / Kristina Mladenovic (Australia / Franţa), de care a fost învinsă cu 3-6, 2-6. 

* Taipei (WTA, optimi): Peng Shuai (China) – Katerina Siniakova (Cehia) 6-1, 6-3; Elina Svitolina (Ucraina) – Lucie Hradecka (Cehia) 6-4, 7-5; Samantha Stosur (Australia) – Dalila Jakupovic (Slovenia) 3-6, 7-5, 6-3; Zhu Ling (China) – Kurumi Nara (Japonia) 4-6, 6-1, 6-2. Programul sferturilor: Svitolina – Ons Jabeur (Tunisia); Mandy Minella (Luxemburg) – Zhu; Misaki Doi (Japonia) – Lucie Safarova (Cehia); Peng – Stosur. 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.