Sport

Finanţele pierd un jucător, dar răman cu punctele obţinute pe teren

Ziarul de Vrancea
1 feb 2017 669 vizualizări
Delegaţii echipelor au decis să excludă un jucător de la Finanţe, mai “tanăr” cu o zi decat prevede regulamentul. Rezultatul partidei Finanţe – Poliţia, 5-2, a fost păstrat

Cupa “Adi Olteanu” se reia după pauza de săptămana trecută. Marţi, organizatorii turneului, Jani Olteanu şi Florin Bălan, împreună cu delegaţii celor şase echipe au analizat contestaţia de la partida Finanţe – Poliţia. Finanţele au folosit în acest joc un jucător născut pe 1 ianuarie 1978, încălcand cu o singură zi regulamentul competiţiei ce prevede folosirea jucătorilor născuţi cel mai tarziu în anul 1977. Finanţele consideră că rezultatul partidei, 5-2, trebuie păstrat, iar jucătorul în cauză să primească drept de joc  în continuare pentru că jucătorul ar fi născut de fapt pe 31 decembrie 1977, dar a fost trecut în acte pe 1 ianuarie 1978. Cazul a fost discutat de Comisia de Disciplină a întrecerii. Cei patru delegaţi, cu drept de vot, au decis să păstreze rezultatul din teren, 5-2 pentru Finanţe. În schimb, jucătorul în cauză, Silviu Rusu, a primit interdicţia de a mai juca la turneul de old-boys. Organizatorii îi roagă din nou pe toţi jucători să respecte numele fostului jucător al Unirii Focşani, Adi Olteanu. Incidentele din ultima etapă i-a determinat de organizatori să facă un nou apel la fair-play şi să-i roage pe toţi participanţi să joace doar în limita sprotivităţii, mai ales că toate formaţiile participante vor fi premiate la fel la finalul întrecerii. După cele 5 etape (fiecare cu fiecare) se va juca astfel: locul 1 – locul 6, locul 2 – locul 5, locul 3 – locul 4. Câştigătoarele celor 3 partide vor alcătui grupa în care se va juca fiecare cu fiecare, pentru a se stabili ierarhia locurilor 1 – 3. La fel se va întâmpla şi cu pierzătoarele, care vor forma grupa 4-6. Întrecerea este destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1977) şi este organizată de Jani Oltianu şi Florin Bălan împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. Clasament: GS Mobile 4p ^5, Soveja 4p ^3, Finanţe 4p ^3, Poliţia 3p, Prietenii lui Adi 1p, Vrancea Media 0p. (Dan CHIRIAC)

 

Programul etapei a treia:

 

13.30 Prietenii lui Adi – Finanţe

14.45 Poliţia – Vrancea

16.00 GS Mobile- Soveja


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.